Kahramanmaraş'ta gasp iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta gasp iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı

Kahramanmaraş\'ta gasp iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı

Kahramanmaraş'ta internet üzerinden tanıştığı kadının cep telefonu ve parasını gasbettiği iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı.

27.09.2022 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta internet üzerinden tanıştığı kadının cep telefonu ve parasını gasbettiği iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, bir kişinin, internet üzerinden tanıştığı İ.Y. tarafından çağrıldığı adreste 3 kişi tarafından gasbedildiği, 2 cep telefonunun çalındığı ve kredi kartından yüklü miktarda başka hesaplara para transferi yapıldığı şikayeti üzerine çalışma başlattı.

Polis ekiplerince, olayla ilgili İ.Y, B.Y. ve A.S. gözaltına alındı.

Şüphelilerin üst ve ikametlerinde yapılan aramada, mağdur kişiye ait kimlik, kredi kartı, 2 cep telefonu ve bir miktar para ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 zanlı çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta gasp iddiasıyla gözaltına alınan 3 zanlı tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement