Kahramanmaraş'ta taziye ziyaretleri yasaklandı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta taziye ziyaretleri yasaklandı

Kahramanmaraş\'ta taziye ziyaretleri yasaklandı

KAHRAMANMARAŞ İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, koronavirüs tedbirleri kapsamında il genelinde taziye ziyaretlerini yasakladı.

04.08.2020 16:05  Güncelleme: 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KAHRAMANMARAŞ İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, koronavirüs tedbirleri kapsamında il genelinde taziye ziyaretlerini yasakladı.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun'un başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi'de yapılan toplantıda koronavirüs önlemlerine ilişkin bir dizi kararlar alındı. Kontrollü sosyal hayat döneminde koronavirüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için tedbirlere riayet edilmesinin elzem olduğu vurgulanan toplantıda, il genelinde taziye ziyaretlerinin yasaklandığı bildirildi. Alınan kararda, "Toplu taziye geleneğinin olduğu ilimizde; taziye evlerinde, evlerde ve açık-kapalı alanlarda, taziye yapılmamasına, ayrıca bu hususa ilişkin cami ve belediye hoparlörleri ile kolluk araçlarından ilçelerimizde günde en az 1 kez 'Kıymetli hemşerilerimiz, salgın tehlikesi devam etmektedir. Yapılan tespitlerde salgının taziyelerden daha fazla yayıldığı anlaşılmıştır. Taziyelerimizin salgın döneminde toplu şekilde hiçbir ortamda yapılmaması kararı alınmıştır. Cenabı Allah tüm geçmişlerimize rahmet eylesin' şeklinde anons edilmesine oybirliği ile karar verilmiştir." ifadeleri yer aldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta taziye ziyaretleri yasaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement