KAHRAMANMARAŞ - Temizlik işçisi bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti - Son Dakika
Güncel

KAHRAMANMARAŞ - Temizlik işçisi bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Ekrem Fıstık, temizlik yaparken içinde 250 lira ve kredi kartları bulunan cüzdanı sahibine teslim etti.

24.02.2021 15:45  Güncelleme: 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan Ekrem Fıstık, temizlik yaparken içinde 250 lira ve kredi kartları bulunan cüzdanı sahibine teslim etti.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Şube Müdürlüğü bünyesinde 3 yıldır görev yapan 3 çocuk babası Ekrem Fıstık, Kahramanmaraş Kültürpark civarında temizlik yaparken cüzdan buldu.

Cüzdanı kontrol eden Fıstık, içinde bir miktar para ve kredi kartları olduğunu fark edince durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, cüzdandaki kimlik sayesinde gerçekleştirdiği Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması sayesinde cüzdanın Mustafa Bozkurt'a (20) ait olduğunu belirledi.

Kısa süre sonra haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Bozkurt, cüzdanını tutanak karşılığında alarak Fıstık'a teşekkür etti.

Fıstık, yaptığı açıklamada, temizlik yaparken cüzdanı bulduğunu ve düşürüldüğünü düşünerek polisi aradığını belirterek, "Ekipler gelerek yardımcı oldu. Cüzdanı sahibine teslim ettik. İnsanlık görevimiz. Her şey para ve mülkiyet değildir. Önemli olan sahada ne bulursak bulalım, sahibine ulaştırmak." ifadelerini kullandı.

Sabah işe geç kaldığını ve iş yerine ulaşmak için aceleyle hareket ettiğini anlatan Bozkurt da cüzdanını bulan Fıstık'a teşekkür ederek, "Çok memnun oldum. Şu devirde böyle insanlar doğru dürüst kalmadı." dedi.

KAHRAMANMARAŞ - Temizlik işçisi bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel KAHRAMANMARAŞ - Temizlik işçisi bulduğu cüzdanı sahibine teslim etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement