Kahveden masa hırsızlığı kamerada - Son Dakika
Güncel

Kahveden masa hırsızlığı kamerada

Kahveden masa hırsızlığı kamerada

AYDIN'ın İncirliova ilçesinde, kahvehaneden 8 masa ve demir profillerin çalınma anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

03.06.2020 16:50  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AYDIN'ın İncirliova ilçesinde, kahvehaneden 8 masa ve demir profillerin çalınma anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Polis, hırsızın kadın olduğunu belirlerken, yakalanması için çalışma başlattı.

Cumhuriyet Mahallesi'ndeki kahvehaneye 30 Mayıs günü saat 06.00 sıralarında bahçe duvarından atlayarak giren bir kadın, masa ve sandalyelerin bulunduğu bölüme yöneldi. Masalardan sağlam olanları seçen kadın, bahçe duvarından çıkardığı masalarla ortadan kayboldu. Koronavirüs salgının önlenmesi kapsamında getirilen kısıtlamalar çerçevesinde kapalı olan kahvehanesini 1 Haziran'daki normalleşme süreciyle birlikte açmak için hazırlık yapmaya gelen Hüseyin Kesgin, masalardan 8'i ile bir miktar demir profilin eksik olduğunu fark etti. İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Kesgin, masaların çalındığını görüp, durumu polise bildirdi. Polis, görüntülerden eşkalini belirlediği şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kahveden masa hırsızlığı kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement