Kakava'ya Ulusal Basının İlgisi Yoğun Oldu - Son Dakika
Güncel

Kakava'ya Ulusal Basının İlgisi Yoğun Oldu

Kakava\'ya Ulusal Basının İlgisi Yoğun Oldu

Kırklareli Belediyesi'nin bu yıl 28.sini düzenlediği Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali'ne yerel basının yanı sıra ulusal basında yoğun ilgi gösterdi.

14.09.2018 15:46  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Festivalin başlangıcından itibaren bir çok ulusal basın kanalı gerek canlı yayınlar ile gerek ise Ana Haber bültenlerinde Kırklareli'nde düzenlenen festivale yer verdi.

Başta Ntv, Kanal D, Show Tv, Habertürk, Star, Tv8, TV2 gibi kanallar Kakava festivali'nden canlı yayınlar ile festivalin coşkusunu ekranlara yansıttı.

Televizyon kanallarının yanı sıra ulusal basına haber servisi sağlayan Anadolu Ajansı, Demirören Haber Ajansı, İhlas Haber Ajansı çalışanları da festivalin renkli anlarını yazılı ve görsel basına servis ettiler.

Kırklareli'nin tanıtımına yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu '' Kırklareli artık Kırıkkale ile karıştırılmıyor. Yaptığımız çalışmalar, girişimler ile Kırklarelimizin adını tüm ülkede daha bilinir hale getirdik. Festivalimize ulusal basının ilgisi de bu yaptığımız çalışmaların meyvesi oldu. Bir çok ulusal kanal festivalimizi canlı yayınladı. Ana haber bültenlerinde ''Mutlu İnsanlar Kenti Kırklareli'ni''ekranlarına taşıdı. Biz bundan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Kırklarelimiz her geçen gün daha tanınır ve bilinir hale geldi'' dedi.

ULUSAL BASIN TEMSİLCİLERİNDEN KESİMOĞLU'NA ZİYARET…

Ulusal Basında görevli olarak Kırklareli'ne gelen basın mensupları, Başkan Kesimoğlu'na makamında ziyaret ettiler.

Kesimoğlu, festival programı ve yaptıkları çalışmalar hakkında basın mensuplarına çeşitli bilgiler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kakava'ya Ulusal Basının İlgisi Yoğun Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement