Kalay, Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Kalay, Okulları Ziyaret Etti

Kalay, Okulları Ziyaret Etti

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Hendekyanı Ortaokulu, İnönü İlkokulu, 7 Eylül Anaokulu ve Çıraklık Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti.

06.03.2014 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte Hendekyanı Ortaokulu, İnönü İlkokulu, 7 Eylül Anaokulu ve Çıraklık Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Belediye Meclis Üyesi adayları İlker Camcı, Hasan Fırıncı, Cahit Kemik Ferruh Harçvuran, Yasemin Dora Kurtkaya ile birlikte Hendekyanı Ortaokulu, İnönü İlkokulu, 7 Eylül Anaokulu ve Çıraklık Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Belediye Başkan adayı Kalay ilk olarak, Hendekyanı Ortaokulunu ziyaret etti. Burada okul müdürüyle bir süre sohbet eden, Kalay daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlere projelerini anlattı. Kalay ve beraberindekiler, ikinci olarak İnönü İlkokuluna geçerek, burada öğretmenlere projelerini anlatıp destek istedi. Kalay daha sonra 7 Eylül Anaokulunu ziyaret ederek, burada öğretmenlere su, çöp, kanalizasyon, çevre yolu, raylı sistem, tünel, köprü, yürüyen merdiven, liman projeleri hakkında detaylı bilgi verdi. Başkan adayı Kalay son olarak, Bartın Mesleki Eğitim Merkezini ziyaret ederek, burada da öğretmenlere projelerini anlattı. Kalay, Bartın'ı vizyon sahibi yapacak projelerin desteklenmesini istedi.

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay ziyaretlerde yaptığı konuşmada, "Hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması, daha da önemlisi güzel Bartın Belediyesi bölgesine bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Bu sorunları hepimiz görüyoruz. Sular kenti olan Bartın'da halen içme suyu sorunu çözülememiş. Bartın'da bugün trafik problemi yaşanıyor. Belediye imar planını yapamadığı için karayollarının kaldırım ve sıcak asfalt çalışmaları sırasında mahalle geçişleri sorun teşkil ediyor. 3 yıl önce 2,5 milyon lira ödeneği gelen TOKİ köprüsü belediyenin koruma imar planını yapamadığı için inşaatına başlanamıyor. Arıtma tesisi yapılmadığı için kanalizasyon atıkları Bartın Irmağına akıyor. Bartın'ın biz sorunlarını biliyoruz. Bartın için 48 tane projemiz var. Bunların çoğu büyük projeler. Örnek verecek olursak, şehir trafiğini çözecek, battı çıktı projemiz var. Bartın'a yakışır bir şehir parkı projemiz var. Tarım İl Müdürlüğü bahçesinde bulunan fidanlık alanına, haklımızın her türlü sosyal aktivite yapabileceği, ailesiyle oturup stres atabileceği bir alan olacak. Bartın'a yakışacak yine Aladağ'a seyir terası yapma projemiz var. Aladağ'dan şehir parkına teleferik projemiz var. Bunun örneği Karadeniz bölgesindeki birçok ilde hayata geçirildi" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalay, Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement