Kalay Projelerini Anlatmaya Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kalay Projelerini Anlatmaya Devam Ediyor

Kalay Projelerini Anlatmaya Devam Ediyor

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, mahalle toplantılarında projelerini anlatmaya devam ediyor.

26.03.2014 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, mahalle toplantılarında projelerini anlatmaya devam ediyor.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, İl Başkanı Yaşar Arslan ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Çaydüzü Yeni Mahalle ve Esentepe mahallelerinde yaptığı toplantılarda konuşan Kalay, "Bartın'ın sorunlarını bu güne kadar çözemeyen, Bartın halkının en doğal hakkı olan temiz içme suyunu, temiz havayı, temiz çevreyi sunamayan bir belediyenin önümüzdeki 5 yıl Bartın'a verecek hiçbir şeyi yoktur" dedi.

TUNÇ: "5 YIL ÖNCEKİ VAADLERİNİN AYNISINI BU SEÇİMLERDE TEKRAR VADEDENLERE OY YOK"

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'ta mahalle toplantılarında yaptığı konuşmalarda, "30 Mart Bartın'ın seçimidir. 30 Mart'tan itibaren Bartın'a yakışacak olan dev projelerimizi, tek tek hayata geçireceğiz. Kalay Bartın'da AK Belediyeciliği başlattığında, Bartın'ın musluklarından çamur akmayacak, güzelim Bartın ırmağı kanalizasyon atıkları ile kirletilmeyecek, Bartın'ın havası çevresi temiz olacak, Bartın'ın çöpleri İnkumu tepesinde yanmayacak, Bartın'da trafik problemleri, imar problemleri hızla çözülecek, 2009 yılında vaat ettiklerini unutanlara, aynı vaatlerini 5 yıl sonraki seçim broşürüne koyarak Bartın halkından oy isteyenlere 30 Mart'ta gereken cevabı verelim" dedi.

KALAY: "ŞEHİR MERKEZİNDE TUVALET BİLE YOK"

Mahalle toplantılarında Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, Bartın'ın sorunlarını bildiklerini ve çözmek için çok önemli projeler ürettiklerini, bu projelerin 30 Mart tarihi itibariyle Bartın'da gerçekleştirilmesi için gece gündüz çalışacaklarını ve Bartın'ı hak ettiği noktaya taşıyacaklarını söyledi. Kalay, "Bartın'da çarşı içerisinde hanımlarımızın gidebileceği bir tuvalet bile yok, siz hangi belediyecilikten ve hangi başarıdan bahsediyorsunuz" şeklinde konuştu.

KALAY: "IRMAK KANALİZASYON KOKUSUNDAN GEÇİLMİYOR"

Bartın'ın en temel sorunlarının bile çözülemediğini belirten Dr. Seyfettin Kalay, içme suyu sorununu çözemeyen, kanalizasyonu ırmağa akıtan, trafik problemini çözemeyen, hava kirliliğini çözemeyen, çöp ve katı atık sorununun çözemeyen bir belediye yönetiminin Bartın'a bundan sonra da bir faydasının olamayacağını söyledi. Dr. Seyfettin Kalay, Bartın'ın bu sorunlarının kısa sürede çözeceklerini ve büyük projelerle de Bartın'ı mutlu insanların yaşadığı bir şehir haline getireceklerini söyledi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalay Projelerini Anlatmaya Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement