Kalçasını açarak gündeme gelen şarkıcı Hatice, bikinili paylaşımıyla olay oldu - Son Dakika
Magazin

Kalçasını açarak gündeme gelen şarkıcı Hatice, bikinili paylaşımıyla olay oldu

Son zamanlarda yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hatice, sosyal medya hesabından topuklu ayakkabı ve bikinisiyle verdiği pozları paylaşarak yaz sezonunu açtığını duyurdu.

18.06.2019 12:49  Güncelleme: 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Muammer Ketenci'nin defilesinde kalçasını açan ve günlerce yaptığı açıklamalarda magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Hatice, yaz sezonunu açtı. Hatice, Instagram hesabından bikinili pozunu paylaştı.

HAVUZ SEZONUNU AÇTI

Yeni şarkısı Dert Olsun'a yaz aylarına damga vurmaya hazırlanan Hatice, Instagram hesabından topuklu ayakkabı ve bikinili fotoğraflarını paylaştı. Şarkıcı, bikinili fotoğrafına "Geçte olsa havuz sezonunu açtım" notunu yazdı.

Kalçasını açarak gündeme gelen şarkıcı Hatice, bikinili paylaşımıyla olay oldu

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Hatice'nin fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni aldı ancak takipçileri ikiye bölündü. Şarkıcının bazı hayranları fotoğrafını beğendiğini söylerken bir kısmı da "Topuklu ayakkabı ile havuza gireni ilk kez görüyorum", "Bu ne terbiyesizlik böyle" gibi yorumlar yaptı.

Kalçasını açarak gündeme gelen şarkıcı Hatice, bikinili paylaşımıyla olay oldu
Kalçasını açarak gündeme gelen şarkıcı Hatice, bikinili paylaşımıyla olay oldu

Son Dakika Magazin Kalçasını açarak gündeme gelen şarkıcı Hatice, bikinili paylaşımıyla olay oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (57)

  • Feryal: Bıktık bu leyleğin bi taraflarini görmekten 50 4 Yanıtla xxx: Kıskanma taş gibi maşallah sabaha kadar uyutmaz bu adamı 29 29 Amazon: bayanla böylemi konusulur önce onu ögren bilader 0 0 Amazon: Sen önce bayanla konusmasini ögren 0 0
  • sinir bozucu: ne oldu biraz zamanlar sarkici di simdi ne oldu ? yalan oldu ! yel oldu !hic oldu ! hersey oldu bir hanim efendi olamadi ona yanarim mu oldu... zerafet sonradan kazanilmiyor bunu ispatladigi icin kendisine tsk ediyoruz...bunlari toplayacan suriye gonderecen herkes mutlu olacak ! 28 2 Yanıtla Yaw he: Biz suriyelileri gönderemiyoz ki bunları gönderecez 0 0 Digorlu: hacım üşenmedin mi ? 0 0
  • AYŞE: EEEE BİZE NE NE YAPALIM 24 1 Yanıtla Dikkat: Aynısını 0 0
  • musti: at gibi att 18 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement