Kaldıkları baraka yandı, talihsiz kadın ve oğlu ortada kaldı - Son Dakika
3.Sayfa

Kaldıkları baraka yandı, talihsiz kadın ve oğlu ortada kaldı

Antalya'da Meryem Tüysüz ve 16 yaşındaki oğlu Fevzi Köşger'in yaşadığı baraka aniden yanmaya başladı. Kullanılamaz hale gelen barakadan geriye sadece külleri kaldı.

18.11.2021 15:55  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı ilçesi Sarısu Mahallesi 139 Sokak'taki ağaçlık alandaki tahta barakada saat 13.30 sıralarında yangın çıktı. Meryem Tüysüz ile oğlu Fevzi Köşger'in barakasındaki, çıkış nedeni bilinmeyen yangın büyüyüp tüm yapıyı sardı.

Çaresizliğin fotoğrafı! Kaldıkları baraka yandı, talihsiz kadın ve oğlu ortada kaldı

EKİPLER GÜÇLÜKLE SÖNDÜRDÜ

Yangının ormana da sıçradığını görenler, durumu 112'ye bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis, sağlık, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ve Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sevk edildi. Adrese gelen ekiplerin güçlükle söndürdüğü yangında, çam ağaçları da zarar gördü.

Çaresizliğin fotoğrafı! Kaldıkları baraka yandı, talihsiz kadın ve oğlu ortada kaldı

"NE YAPACAĞIMIZI BİLMİYORUZ"

Kaldıkları barakanın yanışını gözyaşlarıyla izleyen Meryem Tüysüz, "Anne-oğul kalacak yerimiz yok. Ev kiraları çok yüksek. Üstelik oğlum okuyor. Barınacak yerimiz olmadığı için, kendi imkanlarımızla orman içine yaptığımız barakada kalıyorduk. Şimdi o da yandı. Ne yapacağımızı bilmiyoruz" dedi.

Tüysüz ve Köşger, ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaldıkları baraka yandı, talihsiz kadın ve oğlu ortada kaldı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kaldıkları baraka yandı, talihsiz kadın ve oğlu ortada kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Muhammet Karakurt: Haluk abi nerdesin yardım edin meryem hanıma gerçekten çok zor durumda NEREDE DEVLET DİYECEM DİYEMİYORUM ORTADA DEVLET YOK ZATEN OLSAYDI MERYEM HANIM DAĞA EV YAPMAKZORUNDA KALMAZDI KENDİ BAŞINA 0 0 Yanıtla

Advertisement