Giresun Kalesi ziyaretçilerini bekliyor - Son Dakika
Toplum

Giresun Kalesi ziyaretçilerini bekliyor

Giresun Kalesi ziyaretçilerini bekliyor

Giresun'un seyir terası konumundaki Giresun Kalesi, yapılan bakım ve temizlik çalışmalarının ardından yaz mevsimi için hazır hale getirildi.

07.06.2021 10:23  Güncelleme: 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un seyir terası konumundaki Giresun Kalesi, yapılan bakım ve temizlik çalışmalarının ardından yaz mevsimi için hazır hale getirildi.

Giresun'un önemli mesire alanları arasında yer alan Giresun Kalesi, yerli ve yabancı turistleri ağırlaması için yaz sezonuna hazırlandı. Giresun Belediyesi tarafından ziyaretçilerin uğrak noktası olması için aydınlatma sistemi, güvenlik kameraları konulması, Giresun yazılı tabela yerleştirme, korkuluk çalışması, seyir terası yenileme, yürüyüş yolu yapımı, bordür taşları boyama ve yön tabelaları takılması gibi çalışmalarla Giresun Kalesinin çehresi değiştirildi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, ziyaretçilere eşsiz bir manzara sunan Giresun Kalesi ile ilgili, "Kale bizim tarihi değerimiz. Bu değeri hak ettiği görünüme kavuşturduğumuza inanıyoruz. Kalemizin güvenliğini de kontrolümüz altında tutuyoruz. Hemşerilerimiz ve misafirlerimiz artık Kale'de daha huzurlu ve mutlu dakikalar geçirebilecekler" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Toplum Giresun Kalesi ziyaretçilerini bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kadını taciz ettiği iddia edilen kamu görevlisiyle ilgili karar verildi
    13 Nis Kadını taciz ettiği iddia edilen kamu görevlisiyle ilgili karar verildi

    Şırnak'ta bir kamu görevlisi, yolda yürüyen bir kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla kalabalık tarafından darbedildi. Hastaneye kaldırılan kamu görevlisi, tedavisinin ardından soruşturma kapsamında açığa alındı. Olayla ilgili 4 şüpheli de gözaltına alındı.

  • Bursa'da 1 kilometrelik bayramlaşma kuyruğu
    10 Nis Bursa'da 1 kilometrelik bayramlaşma kuyruğu

    Bursa'da Cerrah Mahallesi sakinleri, toplu bayramlaşma için bir araya gelip 1 kilometrelik kuyruk oluşturdu. Bayram namazı sonrası bir araya gelen binden fazla kişi, sıraya girerek birbiriyle bayramlaştı.


Advertisement