Kaleci Attı, Leverkusen Yıkıldı: 2-2 - Son Dakika
Spor

Kaleci Attı, Leverkusen Yıkıldı: 2-2

Kaleci Attı, Leverkusen Yıkıldı: 2-2

Bundesliga'da Leverkusen, 2-1 önde götürdüğü maçın 90+4'üncü dakikasında Ausburg kalecisi Marwin Hintz'in attığı golle yıkıldı.

21.02.2015 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bundesliga'da Halil Altıntop’un formasını giydiği Augsburg ile Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'ın forma giydiği Bayer Leverkusen karşı karşıya geldi.

Konuk ekibin 8. dakikada Josip Drmic’in attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladığı maçta, Augsburg 59. dakikada Caiuby’nin golüyle 1-1’lik eşitliği sağladı.

Çekişmeli geçen karşılaşmada Bayer Leverkusen 84. dakikada Stefan Reinartz ile skoru 2-1 yaptı.

Maç bitti derken 90+4'te ev sahibi ekip bir köşe vuruşu kazandı. Rakip ceza alanına giden Augsburg’un kalecisi Marwin Hintz, köşe vuruşu sonrasında önüne düşen topu filelere gönderdi ve karşılaşma 2-2 berabere sonuçlandı.

Maçta bir şutu direkten dönen Halil Altıntop 90 dakika forma giyerken, Bayer Leverkusen’de Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak da 90 dakika sahada kaldı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Kaleci Attı, Leverkusen Yıkıldı: 2-2 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.


Advertisement