"Kaliteyi Nasıl Yakalarsınız" Semineri - Son Dakika
Güncel

"Kaliteyi Nasıl Yakalarsınız" Semineri

"Kaliteyi Nasıl Yakalarsınız" Semineri

Gözde Yılmaz; Sakarya MYO'nda 'Kaliteyi Nasıl Yakalarsınız?' konulu seminer verdi.

10.12.2012 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Sektörle Buluşma Günleri" kapsamında Turkua Danışmanlık Hizmetleri Kurucusu SASİAD Genel Sekreteri Gözde Yılmaz; Sakarya MYO'nda 'Kaliteyi Nasıl Yakalarsınız?' konulu seminer verdi.

"Sektörle Buluşma Günleri" kapsamında Turkua Danışmanlık Hizmetleri Kurucusu ve Sakarya Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (SASİAD) Genel Sekreteri Gözde Yılmaz; Sakarya Meslek Yüksekokulu'nda 'Kaliteyi Nasıl Yakalarsınız?' konulu seminer verdi. Sakarya Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde, hayatıyla ilgili kısa bilgiler veren Yılmaz; "İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunuyum. Danışmanlığa 17 yaşında başladım, sizlerde iş hayatına atılırken donanımlı olmalı, güçlü ve sağlam durmalısınız, kısacası Savaşa sağlam gitmelisiniz arkadaşlar" dedi. Seminere hazırladığı sunumuyla devam eden Yılmaz; "İş yaşamında Meslek Körlüğü diye bir kavram vardır, firmalar eksikliklerini fark edemezler, ancak dışarıdan biri bunu fark eder, bu nedenle kaliteyi yakalamak isteyen, vizyon sahibi kuruluşlar danışmanlık hizmeti alırlar. Danışman mevcut kapasiteyi görür, daha iyisini belirler" dedi.

Kendinizi geliştirin

Yönetim Danışmanlığı alanında ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemleri, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemleri, ISO 22000 Gıda Güvenliği sistemi, ISO 18001 İş Sağlığı ve İşçi Güvenliği Kalite Yönetim Sistemlerini anlatan Yılmaz "Danışmanlık gidilecek yolu gösterir, eğitim kaliteyi artırır" diyerek eğitim ve danışmanlık arasındaki farklara değindi. "Size tavsiyem mezun olmadan önce kaliteyle ilgili sertifikaları almanız, toplantılara ve konferanslara mutlaka katılın, kendinizi geliştirin, çünkü kalifiye eleman olmak önemlidir" diye sözlerine ekledi.

3+1'e destek veriyoruz

Öğrencilerin sorularını yanıtlayan Gözde Yılmaz " CV hazırlama teknikleri, iş görüşmesine gidilirken yapılması gerekenler ve alınması gereken eğitimlerle ilgili öğrencilere bilgi verdi. Yılmaz "Mevcut sektörler doldu, yeni sektörler ancak araştırma, gündemi takip etme ve aktif olmakla bulunabilir, inşallah sizler de bunları yaparak iş hayatında çok iyi yerlere geleceksiniz, kapımız sizin gibi geleceği parlak, çalışkan öğrencilere her zaman açık" dedi.

Yılmaz, Seminer sonunda, "Öğrencilerin mezun olmadan iş disiplinini öğrendikleri, teoriği pratiğe aktarmalarını sağlayan 3+1 Projesine Turkua Danışmanlık ve SASİAD olarak destek veriyoruz, ayrıca "Sektörle Buluşma Günleri" başlığı adı altında iş adamları ve öğrencileri bir araya getiren Yüksekokul Yönetimine, Öğretim Üyelerine ve seminere yoğun ilgi gösteren öğrencilere teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kaliteyi Nasıl Yakalarsınız' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement