Kalkandere Milli Eğitim Müdürlüğü Şefine Veda Yemeği Verildi - Son Dakika
Güncel

Kalkandere Milli Eğitim Müdürlüğü Şefine Veda Yemeği Verildi

Kalkandere Milli Eğitim Müdürlüğü Şefine Veda Yemeği Verildi

İkizdere İlçe Özel İdaresine atanan Rize Kalkandere Milli Eğitim Müdürlüğü şefi Turgut Soba düzenlenen veda yemeği ile uğurlandı.

05.10.2013 15:50  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Görev sürelerini tamamlayarak emekliye ayrılan idareci ve öğretmenler ile kurum değiştirerek İkizdere İlçe Özel İdaresine atanan müdürlük şefi Turgut Soba için veda yemeği düzenlendi.

Başka toplantısı nedeniyle Kaymakam Ömer ÇİMŞİT' in katılamadığı veda yemeğine daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, memurlar ve velilerimiz katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk AYDIN katılımcılara Kaymakam Ömer ÇİMŞİT' in selâm, sevgi ve mutluluk dileklerini iletti. Ayrılan arkadaşlardan birlikte çalıştığı süre içerisindeki memnuniyetini dile getiren AYDIN, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü E. Abidin YILMAZ, Dağdibi Ortaokulu Teknoloji ve Tasarım Dersi öğretmeni Meryem AYDIN ve Çağlayan 1 İlkokulu Sınıf Öğretmeni Hasan ARMAĞAN' a bundan sonraki emeklilik hayatlarında sağlık ve mutluluklar diledi.

Milli Eğitim Müdürlüğü Şefi Turgut SOBA için; "Kendisi kurumumuz için bir kayıp. Birlikte çalışmaya devam etmek isterdik. Ancak, kendi isteği ile ayrılıyor. İnanıyorum ki yeni kurumunda da sevilen, uyumlu ve başarılı bir çalışma hayatı geçirecektir. Kendisine bundan sonraki çalışma hayatında da başarılar diliyorum." dedi.

E. Abidin YILMAZ ve Turgut SOBA' nın yaptıkları konuşmaların ardından kendilerine ve mazereti nedeniyle katılamayan Hasan ARMAĞAN' ın adına ağabeyi Çağlayan 1 İlkokulu öğretmeni ve Müdür Vekili Mustafa ARMAĞAN' a İlçe Milli Eğitim Müdürlünce hazırlanan plaketler ve hediyeler takdim edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kalkandere Milli Eğitim Müdürlüğü Şefine Veda Yemeği Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement