Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de Açıklaması

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Siyaset, şahıs menfaati için yapılan bir iş değil, toplumun genel menfaati için yapılan bir iştir" dedi.

29.01.2012 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, " Siyaset, şahıs menfaati için yapılan bir iş değil, toplumun genel menfaati için yapılan bir iştir" dedi.

Bingöl'de gezi ve incelemelerini sürdüren Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Karlıova İlçe Kongresine katıldı. Bakan Yılmaz, Karlıova Gençlik ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarı döneminde yapılan hizmetlere değinerek, Karlıova'da çok sayıda proje ve hizmetler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bunlardan sadece bir kaçını hatırlatmak istediğini ifade eden Bakan Yılmaz, 16 derslikli lise binası, Hükümet Konağı, Adliye Sarayı ile 50 yataklı hastane yapıldığını, KÖYDES kapsamında ise sadece son 5 yıl içinde 10 milyon lira harcandığını bildirdi.

Bakan Yılmaz, siyaseti vatandaşlara hizmet etmek için yaptıklarını belirterek, "Siyaset, şahıs menfaati için yapılan bir iş değil, toplumun genel menfaati için yapılan bir iştir. Şahıs menfaati düşünen ticaret yaparsa, onlar da meşru işlerdir, gider onu yapar. Fakat siyasetle uğraşanın kendinden ziyade toplumun menfaatini ön planda tutması, bunun için çalışması lazım. 'Benlik' kavgasını bir tarafa bırakması lazım. 'Ben' diyen insanlar, siyasete bir yere kadar gelirler ondan sonra giderler" dedi.

Yapılacak kongrenin birlik ve beraberlik içinde geçmesini dileğinde bulunan Bakan Yılmaz, şöyle konuştu:

"AK Parti, ne Ahmet'in partisi, ne Mehmet'in, ne benim, ne de başkasının partisidir. AK Parti milletin partisidir. Bizim amacımız bütün kesimleri kucaklayacak bir yönetim anlayışı oluşturmaktır. Bizim dönemimizde yapılan hizmetleri söylese, 'AK Parti şunu yaptı, bunu yaptı dese', helal olsun. Geçmişte hiç bir hükümetin yapmadığı hizmeti yaptı' dese, bunun için teşekkür ederiz. Ama şunu da 'eksik yapmışsınız' dese bunu anlarım. Bu güzel bir şey. Fakat 'siz bir şey yapmadınız' diyen gerçekten vicdansızlık yapmış olur. Çok şey yapıldı ve yapmaya devam ediyoruz."

Kongreye, AK Parti Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Bingöl Belediye Başkanı Serdar Atalay, AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay, ilçe ve belde belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Bakan Yılmaz daha sonra AK Parti Karlıova ilçe binasını hizmete açtı.

- BİNGÖL

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl'de Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement