Kalkınma Bakanı Yılmaz'ın Iğdır Ziyareti - Son Dakika
Politika

Kalkınma Bakanı Yılmaz'ın Iğdır Ziyareti

Kalkınma Bakanı Yılmaz\'ın Iğdır Ziyareti

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Bu ülke büyüdükçe geliştikçe, ekonomisi ile demokrasisi ile hepimizin menfaatinedir."

06.04.2013 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Bu ülke büyüdükçe geliştikçe, ekonomisi ile demokrasisi ile hepimizin menfaatinedir. Bu barış ortamına sahip çıkmamız lazım, sorunların çözümünde elimizden geldiği en üst seviyede destek olmamız lazım" dedi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu'nun da bulunduğu heyet ile birlikte Iğdır Belediyesi başkanlığını ziyaret etti. Bakanı Yılmaz ve Aksu'yu¸ Belediye Başkan Vekili Hüseyin Malk ile Başkan Yardımcıları Adem Yaşa, Evrim Turpçu, Çiğdem Yılmaz karşıladı.

Belediye Başkan Vekili Malk, ziyaretteki konuşmasında, "Takdir edersiniz ki eğer bir bölgede gelişmişlik için sosyal barış sağlanmamışsa kardeşlik tesis edilmemişse, o ülkede kalkınmadan da söz edilemez. İnşallah temennimiz, bu barış rüzgarların kalıcı barışa dönüşmesi ile birlikte kalkınma anlamında bir hamle temenni ediyoruz, bizleri ziyaret etiğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ise: "Belediye başkanı ve arkadaşlarına bu güzel karşılamalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Kendileri de ifade etti, kalkınma ve gelişme barış ortamı ile bire bir ilişkili. Nerede bir huzur ortamı varsa orada kalkınmadan söz edilir. İnşallah ülkemizi çok daha ileriye hep birlikte götürürüz. Ben bunları; hangi tür etnik kökenden, hangi mezhepten olursa olsun, hangi siyasi görüşten olursa olsun, hepimizin menfaati ortaktır. Bu ülke büyüdükçe geliştikçe, ekonomisi ile demokrasisi ile hepimizin menfaatinedir. Bu barış ortamına sahip çıkmamız lazım, sorunların çözümünde elimizden geldiği en üst seviyede destek olmamız lazım. Bende bu bölgenin insanı olarak sıkıntıları bire bir yaşayan insanlarız. İnşallah önümüzdeki süreç insanımızın kardeş kavgası görmediği, kucaklaştığı, tek yürek olarak ortak hedeflere çalıştığı bir dönem temenni ediyoruz. Bu vesile ile Iğdır'da güzel bir gün geçirdik. Iğdır'daki bu atmosfer doğru yolda olduğumuzun da bir göstergesidir. Vatandaşımız ve milletimizin sağduyusu bizlere ışık tutuyor. Milletimizin bu desteği ve duası olduğu sürece çok daha güzel günler göreceğiz" şeklinde konuştu. - IĞDIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Kalkınma Bakanı Yılmaz'ın Iğdır Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement