Kalp Krizi Geçiren Mustafa Topaloğlu Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Kalp Krizi Geçiren Mustafa Topaloğlu Kimdir?

Kalp Krizi Geçiren Mustafa Topaloğlu Kimdir?

Kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan türkücü Mustafa Topaloğlu'nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Peki, Mustafa Topaloğlu kimdir?

25.09.2018 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uzaylı lakabıyla tanıdığımız , yeni imajı ile bir dönem çok konuşuldu. Türkücü , kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı.

DİN ADAMI OLACAKKEN TÜRKÜCÜ OLDU

1957 yılında Hopa'da doğdu. Artvinli bir baba ve Trabzonlu annenin 11 çocuklarından biri olan , maddi imkansızlıklar içinde büyüdü. Çocukluğu Sakarya Karasu'da geçti. , okul yıllarında Kur'an-ı Kerim'i ezberleyerek hafız olduğunu ifade etmişti. Topaloğlu, babası din adamı olmasını istese de kendisi müziğe yönelmeyi seçti.

<a class='keyword-sd' href='/kalp-krizi-2/' title='Kalp Krizi'>Kalp Krizi</a> Geçiren Mustafa Topaloğlu Kimdir?

UZAYLI MERAKI NEDENİYLE ''UZAYLI TÜRKÜCÜ'' ADINI ALDI

"Oy Oy Emine" şarkısıyla ünlenen , sıradışı hikayeleri, tavır ve konuşmalarıyla adından fazlasıyla söz ettiriyor. Özellikle uzaylılara yakınlığı ve sempatisi nedeniyle Uzaylı Türkücü Mustafa Topaloğlu olarak tanınıyor.1 Eylül 2003 de vefat eden abisi Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ve Burhan Aydemir'le birlikte 1992 yılında Nokta Müzik firmasının kuruluşunda bulundu. Bir müddet sonra Mustafa Topaloğlu firmadan ayrıldı ve Hilmi Topaloğlu, Burhan Aydemir'le birlikte yoluna devam etti.

Kalp Krizi Geçiren Mustafa Topaloğlu Kimdir?

25 YAŞ KÜÇÜK DERYA ABNAT İLE EVLENDİ

, 1986 yılında şarkıcı Leyla Somer ile 4 yıl süren bir birliktelik yaşadı. İlk eşi Hasibe Hanımdan bir kızı ve Çağlayan Topaloğlu adında bir oğlu olan türkücü, 1998 yılından beri kendisinden 25 yaş küçük imam nikahlı eşi Derya Abnat'dan da Irmak adında bir kızı, Hilmi Uzay adında da bir oğlu var. Resmi nikahlı eşi Hasibe Hanım boşanmak istemediğinden Mustafa Topaloğlu'nun imam nikahlı eşi Derya Abnat'ın "Topaloğlu" soyadını kullanabilmesi için ünlü türkücünün babası tarafından kendi nüfusuna yazdırılmış.

SURVİVOR'A KATILDI

2012 yılında Survivor'a katılan Mustafa Topaloğlu eşiyle yaptığı telefon konuşmasıyla ve yarışmada ki konuşmalarıyla hafızalarda yer etmişti.

Son Dakika Güncel Kalp Krizi Geçiren Mustafa Topaloğlu Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement