Kalp Krizi Geçirip Hayatını Kaybetti, Motosikleti Çalındı - Son Dakika
Güncel

Kalp Krizi Geçirip Hayatını Kaybetti, Motosikleti Çalındı

Kalp Krizi Geçirip Hayatını Kaybetti, Motosikleti Çalındı

Mersin'de komiser yardımcısı Secaattin Kutlay Dinçel, motosikletiyle giderken kalp krizi geçirip hayatını kaybetti. Olay yerinde kalan motosikleti hırsızlar çaldı.

26.04.2015 20:27  Güncelleme: 21:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de komiser yardımcısı 42 yaşındaki Secaattin Kutlay Dinçel, motosikletiyle giderken kalp krizi geçirip elektrik direğine çarptı. Dinçel, götürüldüğü hastane yaşamını yitirirken, olay yerinde kalan motosikleti hırsızlar tarafından çalındı.

MOTOSİKLET ÜZERİNDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Tarsus İlçesi'nde oturan Mersin Emniyet Müdürlüğü Karacailyas Polis Merkezi'nde görevli komiser yardımcısı Secaattin Kutlay Dinçel, 33 NTJ 66 plakalı motosikleti ile görev yaptığı Mersin'e gitmek üzere Tarsus'tan yola çıktı. Dinçel, iddiaya göre saat 01.30 sıralarında Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Zeytinli Bahçe Kavşağı'nda kalp krizi geçirdi.

2 ÇOCUK BABASI DİNÇEL KURTARILAMADI

Kontrolden çıkan motosiklet, elektrik direğine çarparak durabilirken, ağır yaralanan 2 çocuk babası Dinçel, ambulansla götürüldüğü hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

EŞİNİ TABUTUNA SARILARAK UĞURLADI

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun'un da kayınbiraderi olan Secaattin Kutlay Dinçel'in cenazesi, hastane morgundan alındıktan sonra tören için Tarsus Şehir Mezarlığı'na getirildi. Meslektaşları tarafından musalla taşına konulan Dinçel'in Türk Bayrağı'na sarılı tabutuna sarılan eşi Sevilay, tabutu öpüp gözyaşlarına boğuldu.

ŞEHRİN ÖNDE GELEN İSİMLERİ CENAZEYE KATILDI

Dinçel'in özgeçmişinin okunmasıyla başlayan törene Vali Yardımcısı Cezmi Türk Göçer, Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, Mersin İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, Tarsus Kaymakamı Hasan Göç, Tarsus Belediye Başkanı MHP'li Şevket Can, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları ile emniyet mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ'un konuşması ile devam eden törende milletvekili Uzun gözyaşlarına boğuldu. Vaiz Mikail Tayşanlı'nın cenaze namazını kıldırmasının ardından polisler tarafından omuzlara alınan Secaattin Kutlay Dinçel'in cenazesi gözyaşları arasında toprağa verildi.

MOTOSİKLETİ ÇALINDI

Öte yandan kaza sonrası inceleme yapan polis, Secaattin Kutlay Dinçel'in motosikletinin de olay yerinde olmadığını fark etti. Yapılan çalışmalarda Dinçel'in motosikletinin, kazanın hemen ardından kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce, olay yerinden çalındığı belirlendi. Polis, hırsızın eşkalini belirlemek için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kalp Krizi Geçirip Hayatını Kaybetti, Motosikleti Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Ertan: Mersin ve adanada şeytan yavrusunu kaybetse bulamaz, 72,5 millet var, lanet olsun ya 12 3 Yanıtla
  • haram olsun calana: yuzde doksan dokuz musluman olan yerde bu olurmu doksan dokuz kisi bir hirsizi gormuyormu allah rahmet eylesin 8 0 Yanıtla
  • yorumcu: insanlik olmus burasi turkiye bunu yapan insanin kani bozuktur 6 0 Yanıtla
  • A: Allah belanızı versin o ölenin motoruna bile tenezzül ediyosunuz. Allah sizi affetmez 5 0 Yanıtla
  • Vatandas : Allah rahmet eylesin ailesine sabirlar versin 4 1 Yanıtla
  • sivaslı..........callot: Ulan helal olsun bir insanın cenazesinden bile saldıracak konu buluyorsunuz parelelci Alçaklar. 4 0 Yanıtla
  • ...: yuh ya, bu kadar da edepsizlik olmaz. 3 0 Yanıtla
  • numan: Ayip ya allah rahmet etsin hangi zigniyet gunah ya adam olmus malini caliyolar savas damiyiz ganimet mi gunah gunah hirsiz allah yedirmesin tanimam allah rahmet etsin 3 0 Yanıtla
  • agit: Uz. Öğretmen denen şahıs yüksek ihtimal bu ülkeye ,millete hiçbir faydası olmayan eğitim-sen denen neidüğü belli olmayanlara üyedir.kuyruk acısıda yıllardır milli eğitim de kurdukları pislik içindeki düzenlerinin yıkılmasıdır. 1 1 Yanıtla
  • 1: Kucuk amerika olduk 2 0 Yanıtla

Advertisement