Kalp Yetmezliğinden Ölen Emre, Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kalp Yetmezliğinden Ölen Emre, Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Kalp Yetmezliğinden Ölen Emre, Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, kalp yetmezliğinden yaşamını yitiren, koyu Fenerbahçe taraftarı, ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki Emre Çelik, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

31.10.2013 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde, kalp yetmezliğinden yaşamını yitiren, koyu Fenerbahçe taraftarı, ortaokul öğrencisi 14 yaşındaki Emre Çelik, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Bekir Pehlivanoğlu İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi Emre Çelik, doğuştan delik olan kalbi nedeniyle 5 yıl önce ameliyat oldu. Ameliyattan sonra da zaman zaman doktor kontrolünden geçirilen Çelik, bu sabah evinde aniden fenalaşıp yaşamını yitirdi. Kalp yetmezliğinden can verdiği belirlenen Emre'nin ölümü yakınları ve okul arkadaşlarını yasa boğdu.

Emre Çelik için bugün öğlende, Akhisar Şeyh İsa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Akhisar Belediye Başkanı AK Parti'li Salih Hızlı, Emre'nin, eşinden bir süre önce boşandığı öğrenilen annesi Zeynep Akdeniz, babası Ekrem Çelik, okul arkadaşı ve öğretmenleri katıldı. Cenazede güçlükle ayakta durabilen baba Ekrem Çelik, oğlunun üzerine çok sevdiği Fenerbahçe ve okul takımının forması serili tabutu başında taziyeleri kabul etti. Anne Zeynep Akdeniz ise cami avlusunun korkuluklarından oğlunun tabutuna bakıp gözyaşlarına boğuldu. Kılınan namazın ardından cenazesi bir süre omuzlarda taşınan Emre, götürüldüğü ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Emre'nin sınıf arkadaşlarından Ömer Furkan Çalışkan, "Emre, çok sakin bir arkadaşımızdı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarıydı. Onun yanında asla Fenerbahçe aleyhine konuşamazdık. Onu hiç unutmayacağız. Sırasını boş bırakıp, her gün çiçek koyacağız" dedi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kalp Yetmezliğinden Ölen Emre, Gözyaşlarıyla Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement