Kalpar: "Erzurumspor Maçını Kazanmak İçin Sahada Olacağız" - Son Dakika
Spor

Kalpar: "Erzurumspor Maçını Kazanmak İçin Sahada Olacağız"

Kalpar: "Erzurumspor Maçını Kazanmak İçin Sahada Olacağız"

TFF 1'inci Lig'de mücadele eden Elazığspor, ligin 16'ıncı haftasında evinde konuk edeceği Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor.

14.12.2017 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1'inci Lig'de mücadele eden Elazığspor, ligin 16'ıncı haftasında evinde konuk edeceği Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ediyor. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde antrenmanlara devam eden bordo-beyazlı ekipte, Mertan Caner Öztürk haricinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı hazırlığı ile ilgili yaptığı basın toplantısı düzenledi. Galibiyet dışında bir hesaplarının olmadığını belirten tecrübeli çalıştırıcı Kalpar, "Bizim için en büyük kayıp evimizde oynadığımız Boluspor maçı. Boluspor maçını kazanmış olsaydık çok daha farklı olacaktı. İnşallah bunu ileriki haftalarda telafi ederiz. Önümüzde çok önemli bir Erzurumspor maçı var. Erzurumspor maçını kazanmak için sahada olacağız. Her zamankinden çok daha fazla hırslı, istekli, inanan bir takım hüviyetinde olmamız gerekiyor" dedi.

Mertan Caner Öztürk'ün sarı kart cezası nedeniyle sahada olamayacağını hatırlatan tecrübeli çalıştırıcı, "Geldiğim günden beri eksiksiz hiç maçımız olmadı. Eksiklere sığınarak bir sıkıntı yaratmadık, yaratmıyoruz da. Eğer böyle bir sıkıntı içine girersek bahane etmiş oluruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Kalpar: 'Erzurumspor Maçını Kazanmak İçin Sahada Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement