Kamalak: Hırsızlar 'Kahraman' Onu Yakalan Polisler, 'Hırsız' İlan Edilebilir Mi? - Son Dakika
Güncel

Kamalak: Hırsızlar 'Kahraman' Onu Yakalan Polisler, 'Hırsız' İlan Edilebilir Mi?

Kamalak: Hırsızlar \'Kahraman\' Onu Yakalan Polisler, \'Hırsız\' İlan Edilebilir Mi?

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Milli Görüş'ün iktidarda olduğu bir dönemde rüşvetten söz edilebilir mi? Hırsızlar 'kahraman' onu yakalan polisler, 'hırsız' ilan edilebilir mi?" dedi.

19.10.2014 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Milli Görüş'ün iktidarda olduğu bir dönemde rüşvetten söz edilebilir mi? Hırsızlar 'kahraman' onu yakalan polisler, 'hırsız' ilan edilebilir mi?" dedi.

Genel Başkanı Mustafa Kamalak, SP'nin 5'inci Olağan İzmir İl Kongresi'ne katıldı. Balçova Termal Tesisleri'nde yapılan kongrenin divan başkanlığını Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç yaptı. Salonda üzerinde '1995 ruhuyla, 2015'de iktidara', 'İman varsa imkan da vardır', 'Ya bir olacağız, ya yok olacağız' yazılı pankartlar açıldı. Gençler, '1 hilal, 5 yıldız, iktidara hazırız', 'Avrupa Birliği değil İslam Birliği', 'Biz Fatihler'in nesliyiz' diye tezahüratta bulundu. SP Genel Başkanı Kamalak, Milli Görüş'ün iktidar olduğu bir yerde rüşvetten söz edilemeyeceğini öne sürerek, "Hak'tan yanayım' diyen Hak'a inanmış her bir kişi bunu yapabilir mi? SP, tüm insanlık için kurtuluş reçetesidir. Batı mı kurtaracak dünyayı? Onlar ancak kan döker. Kaba kuvvet insana üstünlük sağlamaz. Batı'nın insanlığa saadet getirmesi mümkün değildir. Tek çare Milli Görüş'tür" dedi.

SP Genel Başkanı Kamalak, Türkiye'nin bölünme tehlikesi içinde bulunduğunu öne sürerken teşkilatından her insana ulaşmalarını, alkolikleri bile ikna etmelerini istedi. Kamalak, şunları söyledi:

"Türkiye'yi içine düştüğü bu girdaptan AK Parti mi kurtaracak, adil düzeni saygın hukuku AK Parti mi kuracak? 13 yıldır iş başında neden duruyor? Elimde Türkiye'nin bölündüğünü gösteren harita var. Stratejik ortağımız ABD çizmiştir. Türkiye'nin bölünmesini istemiyorsanız çare Saadet Partisi'dir. Edip Başer Paşa, BOP'u anlatıyor ve bu haritayı gösteriyor. Sahipsiz ülkenin batması haktır. Sen sahip olursan bu vatan batmayacaktır. Unutmayın bu ülkenin her bir ferdi bizim kardeşimizdir. Bu ülkenin alkoliği, sarhoşu da bizimdir, kardeşimizdir. Biz, yakmak, yıkmak, insanları aşağılamak için yola çıkmış değiliz. Mevki, makam için yola çıksaydık emin olun birçoklarının savrulduğu gibi biz de savrulur giderdik. Dua ediyoruz, 'Allah'ım ayağımızı sabit tut, yolumuzdan ayırma' diye. İnsanları tek tek dolaşın. Alkoliğe biz sahip çıkmazsak emin olun aileler mateme bürünür, ülke viraneye döner. Bonzailer, esrarlar ülkeye hakim olur. İnanç sistemimize uygun davranın."

KISA MESAJLA BAĞIŞ

SP Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, partinin Hazine yardımı almadığı için zor durumda olduğunu belirterek, salondakilerden cep telefonlarını çıkarmalarını istedi. Partililer cep telefonlarını çıkardı ve onun verdiği talimatlara göre hareket edip, 8071 numaraya SMS (kısa mesaj) atarak en az 5 lira olmak üzere istedikleri miktarda bağışta bulundu. Yaklaşık 800 kişinin olduğu salonda Kamalak'ın kısa mesajlı bağış kampanyasına katılmaması dikkat çekti.

SP İzmir İl Başkanı Bayram Sakartepe'nin rakipsiz girdiği seçimde 29 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu;

Ahmet Akdoğan, Ali Sabancı, Ayhan Bilgi, Bayram Akgün, Bekir Çalışkan, Celal Yiğit, Cemal Arıkan, Cenk Kılıç, Emine Özüdoğru Arslan, Fetih Zeybekoğlu, Halil Yalçınkaya, İsmail Öztürk, Kamil Bilgili, Mehmet Fatih Kaplan, Mehmet İntaş, Muhammet Ali İbiş, Mümin Güzel, Mustafa Erduran, Mustafa Özüdoğru, Mümin Baştürk, Nacettin Yolcu, Orhan Yıldırım, Osman Akyollu, Sefa Bilal Yıldız, Selçuk Kavuşan, Suna Canıtez, Turhan Tutumlu, Vedat Kolukısa ve Zekeriya Hazırbulan. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamalak: Hırsızlar 'Kahraman' Onu Yakalan Polisler, 'Hırsız' İlan Edilebilir Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ahali hey: Sayın kamalakta böyle dediyse var bişeyler, görecez bakalım ileride herşey ortaya çıkar nasılolsa. 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı
    01:57 Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

    Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.


Advertisement