Kamalak İzmit Mitinginde - Son Dakika
Güncel

Kamalak İzmit Mitinginde

Kamalak İzmit Mitinginde

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak,İzmit'te...

15.05.2011 08:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"bu ÜLKENİN ÇILGIN PROJELERE DEĞİL AKLI BAŞINDA MAKUL PROJELERE İHTİYACI VAR"

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, partisi tarafından İzmit Perşeme Pazarı Meydanı'nda organize edilen mitingde İzmitlilerle bir araya geldi. Mustafa Kamalak burada yaptığı konuşmada hükümete yüklenerek bu ülkenin çılgın projelere değil aklı başında makul projelere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak Perşembe Pazarı alanında saat 17. 00'da başlayacak mitinge yaklaşık 1. 5 saat geçikmeli geldi. Kamalak miting alanına girişinde kendisini bekleyen yaklaşık 5 bin partili tarafından "Başbakan Kamalak", "Herkes için Saadet" sloganlarıyla karşılandı. Saadet Partisi milletvekilleri adaylarının tanıtımının ardından konuşma yapan Kamalak, şuanki iktidar döneminde sorunların çözülmediğini zaman geçtikçe de arttığını söyledi. Terörün ülkede son yıllarda tırmanışa geçtiğini söyleyen Kamalak, "Terör durumuna bakalım. 10 yıl önce mi daha şiddetliydi şimdi mi? Terör gelip başakana kadar dayanmıştır. Hemde hiç beklenmedik bir yerde. Soruyorum ülkenin hangi problemlerini çözdünüz. Sanki bu ülkenin işsizlik problemi çözülmüş gelir dağılımı çözülmüşmü? Bu millete verecek mesajları da yok. Daha sonra çılgın projelerden bahsediyorlar. Bu ülkenin çılgın projelere değil aklı başında makul projelere ihtiyacı var. Bu ülkenin işsizliğini, terörü çözecek aklı başında projelere ihtiyacı vardır. " dedi. Alanda bulunan partililer ise "Bu başbakan çıldırmış" şeklinde slogan attı.

YİGİT MUHTAÇ OLMuşTUR KURU SOĞANA

Gerçeklere bakıldığı zaman durumun çok farklı olduğunu söyleyen Kabalak, "Yazık ki Ankara'da mecliste bir çok bakan var ama yazık ki gören yok. Gören görmezlikten geliyor. Duyan duymazlıktan geliyor. Bilen bilmezlikten geliyor. Halbuki gerçek durum çok farklı. Şöyle bir bakalım gerçek duruma. Değerli karrdeşlerim ey TRT sende duy. Bundan 10 yıl önce Türkiye'de işsizlik oranı yüzde 6'ydı. Şimdi yüzde 12 olmuş. Sanayi kentimizde bile 70 bin işssiz var. TRT bizim görüntülerimizi yayınlamıyor. TRT ile hukuk nezdinde hesaplaşacağız. TRT yetkililerine hatırlatmak isterim. Anayasayı ihlal ediyorsunuz. Hukuk karşısında hesaplaşıcaz sizinle. Hesabı sizde sandıkta verin. Sandıkta görün hesabı. " dedi.

KURAN'I KERİM YASAĞINI KALDIRIN

Kuran kursuna 12 yaş altındakilerin gidememesini yanlış bulduğunu söyleyen Kabalak, "Mecliste bakan çok gören yok dedik. Çünki mecliste milli görüş yok. Bakanlar bakış istikametini değiştirmişler. Yanlış yere bakıyorlar. Hakikati görmüyorlar. Bu arkadaşlarımız 10 yıl önce 2002 seçimlerine giderken başörtü meselesini çözmek bizim boyun borcumuz demediler mi? Çözdülermi? Kocaelimizde 12 yaşını bitirmemiş olan Ayşeler, Fatmalar, Ahmetler Kuran Kursuna gidebiliyormu? Siz Dünya tarihinde ey başbakan, Cumhurbaşkanı, meclis başkanı bir milletin kutsal kitabını Türkiye'den başka yasaklayan ülke gördünüzmü? Bunların kaldırılmasını istiyormusunuz? Değerli kardeşlerim bu ülkenin hepsi bizim. Kocaeli'deki bütün kardeşlerimize şunu söyleyin. Sen müslümansın, çocuğunun Kuran-ı Kerim okumasını öğrenmesini istemiyormusun? O cocuklarımızı incil, tevrat, dans, bale kurslarına gönderebilirsiniz. Ancak Kuran kurslarına gönderemezsiniz. Bu ülkede 12 yaşını bitirmemiş olan sizin çocuklarınız için Kuran yasak kitaptır. Hiç bir Kocaelili kardeşimiz kabul etmez. Ama gerçek. Gelin bu yasağın kalkması için Saadet Partili olun. " diye konuştu.

CEBİNDEKİ KİMLİK SAĞLIK BELGESİ OLACAK

Saadet Partisinin bu milletin özü olduğunu söyleyen Kamalak, "Evladını hastaneye götüremeyen ve bunun için yeşil kart almak için çalmadık kapı bırakmayan annelere ve babalara selam olsun. Biz iktidara geldiğimiz zaman her insan doğdugundan itibaren sağlık güvencesine sahip olacaktır. Cebindeki kimliği sağlık belgesi olarak geçecektir. Bu sizlerin en tabi hakkıdır. Çiftçiye mavi mazot projesiyle geliyoruz. Şirketlerden yatırıma devam ettiği sürece kurumlar vergisi almayacağız. Tam anlamıyla bir kalkınma seferberliği başlatacağız işsizliği ve fakirliği yenmek için. " dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak mitingin ardından karayolu ile Ankara'ya döndü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamalak İzmit Mitinginde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement