Kaman'da Başarılı Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika
Güncel

Kaman'da Başarılı Sporcular Ödüllendirildi

KIRŞEHİR(AA) - Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun Ankara'da yaptığı 1. Dan Siyah Kuşak seçmelerinde başarı elde eden Kamanlı sporculara ödül verildi.

14.03.2017 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KIRŞEHİR(AA) - Türkiye Kick Boks Federasyonu'nun Ankara'da yaptığı 1. Dan Siyah Kuşak seçmelerinde başarı elde eden Kamanlı sporculara ödül verildi.

Kaymakam Murat Girgin, Gençlik Merkezinde düzenlenen törende sporcular Ülfet Göçmen, Cihan Öztürk, Onur Beydüz, Furkan Talha Şahin, Ezgi Şahin ve Ahmet Doğan'a başarı belgesi ve ödül takdim etti.

Törende bir konuşma yapan Girgin, Kaman'dan ilk kez 6 sporcunun federasyonun düzenlediği kick boks deneme testini geçtiğini belirterek, bu başarıdan dolayı mutluluk duyduğunu vurguladı.

Girgin, şunları söyledi:

"Sporun çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimi için çok önemli bir yeri vardır. Kaman eğitimde çok önemli başarılara imza atmış bir ilçemiz. Bunun getirdiği sonuçla velilerimiz akademik başarıya ve akademik geleceğe göre çocuklarını yönlendiriyor. Ama bu ülkenin sadece eğitimciye değil başarılı sporculara da ihtiyacı var. Yetenekli çocuklarımızı daha ilkokul çağında tespit ederek okullarımız imkanlarınca ve ilçe spor merkezlerince çok farklı sportif branşlarına yönlendirmeliyiz."

Konuşmanın ardından, başarılı olan sporcular Cihan Öztürk, Onur Beydüz, Furkan Talha Şahin, Ezgi Şahin ve Ahmet Doğan'a başarı belgeleri ve ödülleri verildi.

Törene, Kaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Timurhan, Kaman Gençlik Spor ilçe Müdürü Kerim Kocabıyık, AK Parti Kaman ilçe Başkanı Necati Çolak, kick boks antrenörü Osman Öztürk ve çok sayıda kişi katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaman'da Başarılı Sporcular Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement