Kaman'da Zafer Yürüyüşü ve Fener Alayı Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Kaman'da Zafer Yürüyüşü ve Fener Alayı Coşkusu

Kırşehir'in Kaman ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla zafer yürüyüşü ve fener alayı düzenlendi.

31.08.2017 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'in Kaman ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla zafer yürüyüşü ve fener alayı düzenlendi.

Kaman Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte Cumhuriyet Meydanı'nda ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, davul zurna ve fener alayı eşliğinde Ankara Caddesi'nde yürüyüş yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan Kaman Belediye Başkan Yardımcısı Eftal Avşar, Türk milletinin 30 Ağustos 1922'de tarihinin en büyük zaferlerinden birini kazanmasının haklı gururunu yaşadığını söyledi.

İşgalci güçlere büyük darbe indirildiğini vurgulayan Avşar, şöyle devam etti:

"Şanlı zaferin 95. yılında ülke olarak yine zor bir dönemeçten geçilmektedir. Türk milleti üzerinde oynanan oyunları elbet bozacak, hainler geçmişte olduğu gibi bugün de hüsran denizinde boğulacaktır. Türk milleti, kolay kazanılmayan bu zaferleri unutturmaya çalışanlara gerekli cevabı muhakkak verecektir. 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyorum. Başta milli mücadelemizin Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için canını ortaya koymuş, ülkemiz için canını vermiş bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, iyi eğlenceler diliyorum. Ne mutlu Türküm diyene."

Konuşmaların ardından sahneye sosyal medyada paylaştıkları "Aşk Kaman'da Yaşanıyor Güzelim" şarkısı ile popüler olan Umut Sülünoğlu ve Uğur Önür çıkarak konser verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kaman'da Zafer Yürüyüşü ve Fener Alayı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement