Kamaralı Şişme Botlar Bergsen Marın'le Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

Kamaralı Şişme Botlar Bergsen Marın'le Türkiye'de

Kamaralı Şişme Botlar Bergsen Marın\'le Türkiye\'de

Avrupalı deniz tutkunlarının yeni trendi olan şişme motor botlar Bergsen Marin distribütörlüğü ile Türkiye'ye geldi.

15.02.2013 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupalıların Yeni Trendi

Bergsen Marin, Avrupa'da yeni trend haline gelen kamaralı, banyolu botları Türkiye'ye getirerek Uluslararası İstanbul Boat Show'da Türk deniz tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Şık dizaynı, teknolojisi, hızları, işlevselliği ve özellikle ulaşılabilir fiyatlarıyla Avrupalı deniz tutkunlarının yeni trendi olan şişme motor botlar Bergsen Marin distribütörlüğü ile Türkiye'ye geldi. Tekne üretiminde olduğu gibi şişme bot üretiminde de zarif İtalyan çizgisini yansıtan en yeni modelleri Türkiye'ye getiren Bergsen Marin, bu modelleri ilk kez Uluslararası İstanbul Boat Show'da Türk deniz tutkunlarının beğenisine sunuyor. Fuarda sergilenen 16 yeni model, İtalyan tekne yapım stilinin en iyileri olarak kabul edilirken, şişme motor botlar ise bir teknede olduğu gibi kamara, tuvalet ve banyo özellikleri ile dikkat çekiyor.

İtalyan Nuova Jolly, Ranieri International, Linetti ve Clear, Jet Tender üreticisi AER Marine ve Kanadalı şişme bot üreticisi Grand'ın Türkiye distribütörü olan Bergsen Marin Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bergsen, fuar süresince İtalyan markalarının ürettiği modellerin büyük bir ilgi ile karşılanacağını ve Türkiye'ye getirdikleri şişme botlar ile deniz keyfini pahalı bir zevk olmaktan çıkarmayı hedeflediklerini belirtti. Ayrıca, 2012 yılı sonunda distribütörlüklerini aldığı 5 İtalyan, 1 Kanadalı marka ile ilk kez İstanbul Boat Show'da deniz tutkunları ile buluşacağını, modellerinin kalite, teknoloji ve tasarım ayrıcalıklarının yanı sıra fiyat avantajlarıyla da büyük dikkat çekeceğini söyledi.

Selim Bergsen Avrupa'da son trendin, tekne özelliğine sahip şişme motor botlar olduğunun da altını çizerek, " En önemli özelliği kamarasıyla, banyo ve tuvaletiyle tekne özelliklerine sahip bu botların Türkiye pazarında da bir trend haline geleceğine inanıyorum. Fiyat avantajı da bu botları daha ulaşılabilir hale getirecek Biz Bergsen Marin olarak tekne sahibi olmayı hayallerden çıkarmayı ve birçok kişinin bu zevki tatmasını hedefliyoruz.'' dedi.

Türkiye temsilciliğini üstlendikleri markaların kurucu ve CEO'larının da fuara geldiğini kaydeden Bergsen "Türkiye önemli bir pazar konumunda. Dolayısıyla İtalyanlar fuarımızı çok önemsiyorlar. Ranieri kurucuları Antonio ve Salvatore Ranieri kardeşler , Clear Yön. Kur. Bşk. Giuseppe Messinese, AER Yön. Kur. Bşk. Luca Ghisetti ve Nuova Jolly Yön. Kur. Bşk. Teo Aiello da sadece fuar için ülkemize geldiler. Cumartesi ise Aer Marine Siner'g Yön. Kur. Bşk. Luca Ghisetti fuarda olacak.'' açıklamasında da bulundu.

Bergsen Marin distribütörlüğünde olan tüm modeller 15-24 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek Uluslararası İstanbul Boat Show 2013'ün 4. Ve 7. Hall'lerinde görülebiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kamaralı Şişme Botlar Bergsen Marın'le Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement