'Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi'ne İlgi Yoğun - Son Dakika
Güncel

'Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi'ne İlgi Yoğun

\'Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi\'ne İlgi Yoğun

Mersin Sinema Derneği (MERSİNEMA), oyunculuk yeteneğini keşfetmek ve geliştirmek isteyenlere yönelik başlattığı 'Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi'ne 7'den 70'e herkes ilgi gösteriyor.

31.07.2013 12:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Sinema Derneği (MERSİNEMA), oyunculuk yeteneğini keşfetmek ve geliştirmek isteyenlere yönelik başlattığı 'Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi'ne 7'den 70'e herkes ilgi gösteriyor.

Özellikle gençlerin büyük ilgisini çeken 'Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi'nde insanlar, yeteneklerini ortaya koyuyor. Kendisiyle yüzleşen ve kendisinden kaçan bir kadının hayat mücadelesini konu alan 'Kadın', sosyal medyadan tanışıp birbirlerine aşık olan iki gencin hayatını anlatan 'Bir Evlenme Teklifi' gibi çalışmalar gençlerin yaptığı filmlerden birkaçı. Eğitmenler gözetiminde kamera önüne geçen gençler, gösterdikleri başarılı performanslarla beğeni kazanıyor.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan atölye eğitmenlerinden Yasin Korkmaz, ilk günden beri güzel çalışmaların ortaya çıktığını söyledi. Oyunculukla ilgilenen ve merakı olan herkesi atölyeye davet eden Korkmaz, "Buraya gelen herkes kendi filmini oynuyor. Yani herkes ev sahibi sıfatıyla kendi filmlerini ve kendi senaryolarını bu atölyede üretme fırsatı yakalıyor. Aynı zamanda hayata geçirdiğimiz bu uygulamayla Mersinimizi daha güzel yerde ve şekilde tanıtma fırsatı yakalıyoruz. En büyük amaçlarımızdan biri de buralardan Türkiye'nin yıldızı olacak oyuncular yetiştirmektir" dedi.

Atölyeye gelen gençlerin bu işe çok meraklı olduğunu vurgulayan Korkmaz, "Bazı çalışmalarda gençler, sanki yıllardır oyunculuk yapmış gibi oynuyor. Tabi bunları görünce mutlu oluyoruz. Çünkü yaptığımız çalışmaların meyvesini aldığımızı görmemiz bizi gururlandırıyor. Oyunculuk sürekli çalışarak geliştirilecek bir iştir. O yüzden merakı ve yeteneği olan gençlere önerim sürekli çalışmalarıdır. Buradan yeni yıldızların çıkması bizleri daha da mutlu edecektir" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Kamera Önü Oyunculuk Atölyesi'ne İlgi Yoğun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement