Kameralar halı sahadaki ölümü saniye saniye kaydetti! - Son Dakika
Güncel

Kameralar halı sahadaki ölümü saniye saniye kaydetti!

Antalya'da yaşayan 37 yaşındaki Akif Göktaş, halı sahada arkadaşlarıyla top oynarken geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Göktaş'ın yere yığıldığı anlar, halı saha kameraları tarafından kaydedildi.

04.12.2021 12:35  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da halı sahada arkadaşlarıyla futbol oynarken bir anda yere yığılan Akif Göktaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Arkadaşları ve halı saha görevlilerinin müdahalesine rağmen yaşamını yitiren Akif Göktaş'ın, daha önce kalp rahatsızlığı nedeniyle birkaç kez hastaneye gittiği belirlendi.

Ecel halı sahada yakaladı! Ölüm anı saniye saniye kameralarda

MAÇIN BAŞLAMASINDAN KISA SÜRE SONRA YERE YOĞILDI

Şelale Mahallesinde ailesiyle birlikte ikamet eden ve güvenlik kamerası sektöründe çalışan Akif Göktaş, arkadaşlarıyla birlikte halı sahaya top oynamaya gitti. Maçın başlamasından kısa bir süre sonra, Göktaş bir anda olduğu yere yığılıp kaldı. Göktaş'ın yere düştüğünü gören arkadaşları ve halı saha görevlileri hemen yardımına koştu. Göktaş, kısa sürede halı sahanın yakınında bulunan bir özel hastaneye kaldırılmasına rağmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Akif Göktaş'ın cenazesi Cumhuriyet Savcısı ve adli tabibin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Ecel halı sahada yakaladı! Ölüm anı saniye saniye kameralarda

ÖLÜM ANI SANİYE SANİYE KAMERALARDA

Olay anı hal sahanın güvenlik kamerasına saniye saniyesine yansıdı. Maçın devam ettiği sırada gelen bir topa kafa vurmak isteyen Akif Göktaş topun üzerinden geçmesinin ardından bir anda yere yığılırken, sadece 1-2 saniye öncesinde ceza sahasının önünde eliyle kalbini yokladığı gözleniyor.

Ecel halı sahada yakaladı! Ölüm anı saniye saniye kameralarda
Kameralar halı sahadaki ölümü saniye saniye kaydetti!
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kameralar halı sahadaki ölümü saniye saniye kaydetti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement