Kamerun'a Kur'an-ı Kerim kursu için gönüller birleşti - Son Dakika
Yaşam

Kamerun'a Kur'an-ı Kerim kursu için gönüller birleşti

Kamerun\'a Kur\'an-ı Kerim kursu için gönüller birleşti

Kamerun'da zor şartlar altında Kur'an-ı Kerim öğrenmeye çalışan çocuklar için Kur'an-ı Kerim kursu binası yapılması için Şuhut Belediyesi, Şuhut Dosteli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında protokol imzalandı.

13.11.2019 10:23  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamerun'da zor şartlar altında Kur'an-ı Kerim öğrenmeye çalışan çocuklar için Kur'an-ı Kerim kursu binası yapılması için Şuhut Belediyesi, Şuhut Dosteli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği arasında protokol imzalandı.

Şuhut Belediyesi makamında gerçekleşen protokol imza törenine, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Dosteli Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muharrem Yeğenoğlu, Afyonkarahisar Deniz Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği temsilcileri ile birlikte yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Gönüllerin birleştiği protokol imza töreninde konuşan Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, "Kamerun'un özellikle kuzeyinde Kur'an eğitimi çok yaygın olmak ile beraber imkansızlıklar eğitimi zorlaştırıyor. Biz de Şuhutlu gönüllüler olarak Kamerun'a isminin Şuhut Kur'an-ı Kerim kursu olarak yapılacağı binanın yapılması için gönüllerimizi bir araya getirerek protokol imzaladık. Rabbim inşallah hayırlı uğurlu etsin. Cenab-ı Allah tez zamanda bağışların toplanıp inşaatına başlamayı ve açılışını yapmayı nasip eylesin inşallah. Bu güzel hizmete destek olan tüm gönüllülere şimdiden canı gönülden teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kamerun'a Kur'an-ı Kerim kursu için gönüller birleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi
    01:57 Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi

    Ardahan'ın Göle ilçesinde, ata taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek eziyet eden 2 kişiye 14 bin 432 lira para cezası uygulandı. Göle Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı tespit ve inceleme sonucunda, şahısların M.K. ve M.T.Ç. olduğu belirlendi. Şüphelilere Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında cezai işlem uygulandı.

  • Artvin'de aç kalan ayılar kayak tesisine dadandı
    01:42 Artvin'de aç kalan ayılar kayak tesisine dadandı

    Artvin'de aç kalan ayılar, Atabarı Kayak Merkezi'ndeki personel ve idari binalara zarar vererek yiyecek aradı. Ayılar, kapıları ve camları kırarak içeride yiyecek aradı ve tesislere maddi hasar verdi. Konuyla ilgili olarak Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü açıklama yaptı ve can güvenliğini tehdit edecek bir durum olmadığını belirtti.

  • Artvin'de çöp döküm ve depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu yangın çıktı
    01:28 Artvin'de çöp döküm ve depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu yangın çıktı

    Artvin-Ardahan kara yolunun Varyant mevkisinde Çoruh Vadisi kenarındaki vahşi çöp depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu yangın başladı. Artvin Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi
    00:49 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangından etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı
    00:40 Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı

    Kadıköy'de seyir halindeki otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki otomobile çarptı, ardından da takla attı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Advertisement