Kamil Aydın Oltu'da Coşkuyla Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Kamil Aydın Oltu'da Coşkuyla Karşılandı

Kamil Aydın Oltu\'da Coşkuyla Karşılandı

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın'ın seçim gezileri tüm hızıyla sürüyor.

26.02.2014 15:40  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof.Dr. Kamil Aydın'ın seçim gezileri tüm hızıyla sürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Oltu'ya gelen MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Adayı Kamil Aydın'a MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ve İl Başkanı Zekai Kaya, Aziziye Belediye Başkanı Adayı Murat Resuloğlu ve Narman Belediye Başkan Adayı M. Lütfi Koç ve partililer eşlik etti.

MHP Oltu İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, MHP Oltu Belediye Başkan Adayı Necmettin Taşcı ve oldukça kalabalık bir partili ve vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Kamil Aydın ve beraberindekiler ilçe merkezinde seçim koordinasyon merkezi açılışı yaptı.

Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, "Belediye başkanı şehrül emindir. Yaşadığınız yere emin bir insan seçiyorsunuz. Kul hakkına riayet eden, hak ve adaleti gözeten birini seçmek gibi bir sorumluluğunuz var." dedi.

"Dün ne dediysek bugünde aynı şeyi söylüyoruz." diyen Kamil Aydın, "Siyaset bir amaç değil bizim için bir araçtır. Bizim geçim kaynağımız değil, birilerinin dediği gibi bizim vazgeçilmezimiz değildir. Siyaset bizim hizmet vesilemiz, hizmet vasıtamızdır. Siyaseti Oltu'ya hizmet etmenin bir aracı olarak gördük. Onun için bugün huzurlarınızdayız." Şeklinde konuştu.

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum ve ilçelerine hizmet etmek için güzel bir ekip kurduklarını dile getirerek "Aramızda rantiyeci yok. Yiyip yutup dağıtmayı bilmeyen hiç kimse yok. Oltu kuzeyin rüzgarıdır. Oltu kuzeyin en büyük kalesidir. Oltu bize bir ses, bir nefes verecek. Oltu'dan alacağımız sesi, nefesi Allah'ın izniyle Erzurum'da yankılattırıp büyük seda haline getirip Ankara'ya göndereceğiz." diye konuştu.

Konuşmasında "Devletin makam araçlarıyla siyaset yapma gibi bir beytülmale uzanan bir elimiz yok" diyen Aydın "Çıkışımız Hakk'tır, varışımızda Hakk olacaktır inşallah." Dedi.

AYDIN: YAPTIKLARI BİR HİZMET OLMADIĞI İÇİN BROŞÜRE MARMARAY'I, KANAL İSTANBUL'U KOYMUŞLAR

Konuşmasının son bölümünde Ak Parti Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'in el broşürünü alarak vatandaşlara seslenen MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, "Kendine güvenemeyen, Oltu'yu kendine hizmet olarak hedef seçemeyen bir adayın Oltu'ya verebileceği ne olabilir? Dün Oltu'ya ne verdi, bugün ne verecek? Ben bu broşürü hatıra olarak saklayacağım. Broşüre bakınca "gelişen ve büyüyen Oltu için" diye bir slogan var. Ayrıca broşürde üç tanede resim var. Başta Bakan bey'in, ortada sadece nüfus cüzdanında Erzurum yazan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı zat-ı muhteremin resmi var. En sağda da broşürün sahibinin resmi var. Öyle özgüvensiz bir hali var ki, resim bile bunu bakınca size söylüyor. Ara sıra Oltu'ya gelip giden birisi olarak Oltu'nun hemen ilk bakışta trafik ışıkları, içilebilir bir su, yolların çamuru ve dere ıslahı gibi bir çırpıda sayabileceğim, sorunlarını görebiliyorum. Ben Oltu'nun Belediye başkan adayı değilim ama Oltu'nun sıkıntısını kendisine sıkıntı eden bir Erzurumluyum. Oltu Belediye Başkan Adayımızı Necmettin Taşcı Bey'i şimdiden kutluyorum. Böyle bir rakibi varsa bu iş bitmiştir. Şimdiden Necmettin Bey'e hayırlı olsun." dedi.

AYDIN: GÜLER MİSİN, AĞLAR MISIN?

Broşürde yer alan hizmetleri tek tek okuyarak vatandaşlarla paylaşan Kamil Aydın, "Broşürde hizmetler yazılmış. Sağlık hizmetleri, ulaşım hizmetleri, Kanal İstanbul, 3. Boğaz Köprüsü, Avrupa'nın en büyük havaalanı, Marmaray'la dünyaya yön veren Türkiye, büyüne ekonomi, daha özgür bir Türkiye. Zaten bu türküyü hep söylüyorlar. Efendim Oltu'nun projeleri bu işte. Güler misin, ağlar mısın?" şeklinde konuştu.

Bu arada bir vatandaşın "Hastene de doktorumuz yok" şeklindeki serzenişine Aydın, "Dua edin Adliyeniz var. Narman'da o da yok." şeklinde karşılık verdi.

ÖZTÜRK: VERECEĞİNİZ OYLARLAR, YETİMİN HAKKINA UZANAN ELİ KIRIN

MHP Erzurum Milletvekili Oktay Öztürk ise 30 Mart Yerel Seçimlerinde kullanılacak oyların büyük şeyler ifade ettiğini öne sürerek, "30 Mart'ta vereceğiniz her oy, tüyü bitmemiş yetimin hakkına uzanan elin kırılmasını ifade ediyor. Vereceğiniz her oy, servetler oluşturanların o bulundukları noktadan alaşağı edilmesini ifade ediyor. Bu seçim de mevcut iktidarın ve yöneticilerin daha fazla küfre gitmesini önleyeceksiniz. " dedi.

Milletvekili Öztürk "Oltu'nun 7 tane mahallesi var. 7 tane mahalleden bihaber olan bir yönetici, buna 75 tane daha eklenecek bunların üstesinden gelebilir mi?" şeklinde konuştu.

Daha sonra MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın ve beraberindekiler birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamil Aydın Oltu'da Coşkuyla Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement