DSP'nin Pazarcık Belediye Başkan Adayı Kamil Dalkara Kimdir? - Son Dakika
Güncel

DSP'nin Pazarcık Belediye Başkan Adayı Kamil Dalkara Kimdir?

DSP\'nin Pazarcık Belediye Başkan Adayı Kamil Dalkara Kimdir?

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Kahramanmaraş Pazarcık Belediye Başkan Adayı'nın Kamil Dalkara olduğunu açıkladı. Pazarcık Belediye Başkan Adayı olan Kamil Dalkara kimdir?

08.02.2019 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde DSP'nin Kahramanmaraş'a bağlı Pazarcık Belediye Başkan Adayı açıklandı. Kamil Dalkara 31 Mart seçimlerinde aday gösterildi. Peki, Kamil Dalkara kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

KAMİL DALKARA KİMDİR?

1 Ocak 1964 Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde doğdu. Orta öğretimini Kahramanmaraş Gazi Ortaokulu'nda, lise öğretimini Pazarcık Lisesi'nde tamamladı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümününde (1983-1987) okul hayatına devam etti. 1987 yılında İzmir'in Göztepe Spor Kulübü'nde profesyonel futbol hayatına başladı. 7 yıl egenin çeşitli kulüplerinde profesyonel olarak futbol oynadı.

DSP'nin Pazarcık Belediye Başkan Adayı Kamil Dalkara Kimdir?

ÖZEL BİR ŞİRKETTE YÖNETİCİLİK YAPTI

1993 yılında Kamil Dalkara ailesine ait Pazarcık'da faaliyet gösteren Yem Fabrikası'nda yönetici olarak göreve başladı. 1996 yılında yaptıkları proje kapsamında entegre yağ, çırçır ve rafinasyon tesisleri kurulumunu gerçekleştirdi. 2000 yılında ise Dalsu markası ile Türkiye de sıvı yağ sektörüne adım atarak kısa süre içerisinde yurtiçi ve yurtdışındaki pazarda önemli bir paya sahip olmasını sağladı. Halen Dalsu firmasında yönetim kurulu başkanlığı görevine devam etmektedir.

DSP'nin Pazarcık Belediye Başkan Adayı Kamil Dalkara Kimdir?

PAZARCIK BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖREV ALDI

Pazarcık Narlı İş Adamları Derneği'ni (PANİAD) kuran Dalkara, 4 yıl süreyle bu derneğin başkanlığını başarıyla yerine getirdi. 2004 yılında Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeliği'ne seçildi. 4 yıl süreyle bu görevde kaldı. Aynı zamanda Kahramanmaraş İl İnsan Hakları Kurulu görevini de devam ettirdi. Mehmet Dalkara, 2009 yılında gerçekleşen yerel seçimlerde Pazarcık Belediye Başkanlığı'na seçildi.

## 11710069 #### 11715688 ##

Son Dakika Güncel DSP'nin Pazarcık Belediye Başkan Adayı Kamil Dalkara Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement