Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan Türk Kızılayı'na Kan Bağışı - Son Dakika
Güncel

Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan Türk Kızılayı'na Kan Bağışı

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunarak, “Afrin’de Mehmetçiklerimiz şehit olurken, gazi olurken biz de burada kan bağışı kampanyasıyla kan veriyoruz.

20.02.2018 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulunarak, " Afrin'de Mehmetçiklerimiz şehit olurken, gazi olurken biz de burada kan bağışı kampanyasıyla kan veriyoruz. Hem onlara manevi açıdan bir destek hem de ülkemizde kana ihtiyacı olan insanlarımıza destek olmak için bunu yapıyoruz" dedi.

Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK) ve Türk Kızılayı iş birliğiyle KDK'da kan bağışı programı düzenlendi. Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç ve kurum personellerinin katılımıyla gerçekleşen programda tüm çalışanlar kan bağışında bulundu. Programda yaptığı konuşmada Kızılay'ın önemli milli kuruluşlardan bir tanesi olduğunu belirten Malkoç, "Bizler Kamu Denetçiliği Kurumu olarak örnek bir kuruluş olma açısından Kızılay'a her yıl kan bağışı kampanyasında destek veriyoruz. Bugün de 2018 yılı kampanyasına arkadaşlarımızla birlikte destek vereceğiz. Hepimizin bildiği gibi bağışlanan bu kanlar ihtiyacı olan vatandaşlarımıza verilmektedir. Kızılay'ı bu çalışmalarından dolayı kutluyorum. Böyle değerli, başarılı arkadaşlarımızı Kızılay'ın bünyesinde görmekten memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

"Afrin'de Mehmetçiklerimiz şehit olurken, gazi olurken biz de burada kan bağışı kampanyasıyla kan veriyoruz"

Türkiye'nin yurt içi ve yurt dışında terörle önemli mücadeleler verdiğini söyleyen Malkoç, konuşmasına şöyle devam etti:

"Afrin'de Mehmetçiklerimiz şehit olurken, gazi olurken biz de burada kan bağışı kampanyasıyla kan veriyoruz. Hem onlara manevi açıdan bir destek hem de ülkemizde kana ihtiyacı olan insanlarımıza destek olmak için bunu yapıyoruz."

"Vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyorum"

80 milyon nüfusa sahip olan Türkiye'de tüm vatandaşları kan bağışına davet eden Malkoç, "Kamu Denetçiliği Kurumu'nun örnek davranışı gibi Türkiye'deki tüm kamu kurum ve kuruluşları da bu kampanyalara destek olmaları için davet ediyoruz. Kan vermenin sağlıklı bir olay olduğunu, hem başkalarına yardım hem de sağlık açısından önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Geçen yılki kampanyada çalışanlarımızın yüzde 30'undan fazlası kan bağışında bulunmuştur. Kamu Denetçiliği Kurumu diğer çalışmalarda örnek olduğu gibi kan bağışı kampanyasında da diğer kamu kurum ve kuruluşlarına örnek olmaktadır. Geçen yıl kan veren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, bu yıl kan bağışında bulunacak Kamu Denetçiliği Kurumu çalışanlarımızı da tebrik ediyorum" açıklamalarında bulundu.

Konuşmanın ardından Malkoç ve tüm kurum çalışanları Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kamu Denetçiliği Kurumu'ndan Türk Kızılayı'na Kan Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement