Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ödül verdiği isme Cübbeli Ahmet Hoca'dan FETÖ tepkisi! - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ödül verdiği isme Cübbeli Ahmet Hoca'dan FETÖ tepkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden Kültür Sanat Büyük Ödülü alan ilahiyatçı Hayrettin Karaman'ı hedef tahtasına oturtan Cübbeli Ahmet Hoca, Karaman'ın FETÖ'cülerin düzenlediği Abant toplantılarına katıldığını hatırlatarak, "Adamlar bukelemun gibi. Hayrettin Karaman, Abant toplantılarının başındaydı" dedi.

23.12.2022 21:21  Güncelleme: 23:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, yayınladığı videoda çok konuşulacak ifadeler kullandı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülün alan Hayrettin Karaman'a yüklendi.

"ADAMLAR BUKALEMUN GİBİ"

Karaman'ın FETÖ'cülerin düzenlediği Abant toplantılarına katıldığını hatırlatan Ünlü, şunları söyledi: "Adamlar bukalemun gibi. Hayrettin Karaman Abant toplantılarının başındaydı. Orada polemik diye diyalog kitapları yazıldı. Adam sordu, Yahudi olup kafir olmayan var mıdır? Dedi Bakara Suresi'nin şu ayetine göre, Allah'a iman, ahirete iman var. Müslüman da olsa Yahudi de olsa kafir değildir dedi.''

KARAMAN'IN ESERİ TARTIŞMALARA NEDEN OLMUŞTU

Hayrettin Karaman'ın "Polemik değil, diyalog" adlı eserinde (bugünün( Yahudi ve Hristiyanlarının da Cennet'e girebileceğini yazması üzerine Ahmet Mahmut Ünlü tarafından fasık olarak nitelendirilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın ödül verdiği isme Cübbeli Ahmet Hoca\'dan FETÖ tepkisi!

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ödül verdiği isme Cübbeli Ahmet Hoca'dan FETÖ tepkisi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement