Kamuran Akkor İle Gayrettepe Kats Sahne'de Yeni Gazino Gecesi! - Son Dakika
Güncel

Kamuran Akkor İle Gayrettepe Kats Sahne'de Yeni Gazino Gecesi!

Kamuran Akkor İle Gayrettepe Kats Sahne\'de Yeni Gazino Gecesi!

Kamuran Akkor'un Onur Şenay ile birlikte kurduğu Gayrettepe KATS Sahne'de gerçekleşecek konseri dileyenler ayakta, dileyenler ise gazino konseptli masalı düzende izleyebilecek.

20.03.2017 09:53  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk müziğinin en önemli ses sanatçılarından Kamuran Akkor, 25 Mart Cumartesi akşamı "Yeni Gazino" geceleri kapsamında muhteşem bir konser verecek.

Aralık 2015'te başarılı oyuncu Onur Şenay ile birlikte şehrin merkezindeki kültür ve sanat mekanı KATS Sahne'yi hayata geçiren Kamuran Akkor; kendi sahnesinde, "Yeni Gazino" geceleri kapsamında sevenleriyle buluşacak. Altın Plak ödüllü yorumcu, herkesi derinden etkileyen sesiyle izleyenlere adeta bir müzik ziyafeti sunacak.

Misafirlerin fasıl eşliğinde karşılanacağı, ardından Kamuran Akkor'un unutulmaz eserlerini seslendireceği bu unutulmaz konseri ayakta ya da "Yeni Gazino" konseptinde, yemekli masa düzeninde izleme alternatifleri bulunuyor.

Sanat müziğinin efsane ismi Kamuran Akkor'un 25 Mart 2017, Cumartesi akşamı saat 21:30'da başlayacak konserinin biletleri Biletix'ten ve Gayrettepe KATS Sahne'den temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kamuran Akkor İle Gayrettepe Kats Sahne'de Yeni Gazino Gecesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement