KAMYONET HIRSIZININ SABIKA DOSYASI ŞAŞIRTTI - Son Dakika
Güncel

KAMYONET HIRSIZININ SABIKA DOSYASI ŞAŞIRTTI

BAHÇELİRVLER'de park halindeki bir kamyoneti çalan Çetin A.(45) polis tarafından yakalandı.

03.07.2022 11:44  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAHÇELİRVLER'de park halindeki bir kamyoneti çalan Çetin A.(45) polis tarafından yakalandı. Üzerinde sahte kimlik ele geçirilen şüphelinin, 30 ayrı suçtan arandığı, hakkında 15 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin kamyonet çaldığı anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Kocasinan Mahallesi'nde 18 Mayıs'ta İrfan T.'ye ait kamyonet park halindeyken çalındı. Oto hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili yaptıkları çalışmada, bölgedeki bir işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Görüntülerde kamyoneti çalan hırsızın Çetin A. olduğu belirlendi.

SUÇ KAYITLARI POLİSİ BİLE ŞAŞIRTTI

Gözaltına alınan Çetin A.'nın üzerinden farklı bir isme düzenlenmiş sahte kimlik ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguya alınan şüphelinin, 30 ayrı suçtan arandığı ortaya çıkarıldı. Şüphelinin daha önce hayvan, otomobil, araç içi hırsızlığı ile resmi belgede sahtecilik, ruhsatsız silah bulundurmak gibi suçlarından 11 suç kaydı olduğu belirlendi. Şüphelinin ayrıca 8 adet büyükbaş ve küçükbaş havyan, ev hırsızlığı, hükümlü tutuklunun kaçmasına yardım, sahte kimlik kullanmak suçlarından 30 ayrı arama kaydı olduğu ortaya çıktı. Çetin A. hakkında ayrıca çeşitli suçlardan toplam 15 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu da bildirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan Çetin A. tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

KAMYONET HIRSIZININ SABIKA DOSYASI ŞAŞIRTTI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel KAMYONET HIRSIZININ SABIKA DOSYASI ŞAŞIRTTI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement