Kamyonet Yayalara ve Otomobile Çarptı: 1'i Ağır 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kamyonet Yayalara ve Otomobile Çarptı: 1'i Ağır 3 Yaralı

İZMİR'İN Konak İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkan bir kamyonet yayalara ve otomobile çarptı.

09.10.2017 06:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZMİR'İN Konak İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünden çıkan bir kamyonet yayalara ve otomobile çarptı. Kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 19.00 sıralarında NATO Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Eşrefpaşa'dan Buca yönüne giden 19 yaşındaki Cengiz Han Öner yönetimindeki 45 FP 532 plakalı kamyonet, kontrolden çıkarak orta refüjdeki trafik levhasına çarptı. Savrulan kamyonet yolun karşısına geçmek isteyen 38 yaşındaki Ferdi Kıran ile 52 yaşındaki Ali Özgiriş'e çarptıktan sonra, Emre Erdoğan yönetimdeki 35 EMR 53 plakalı otomobile çarparak durabildi. Kazada yayalar Kıran ve Özgiriş ile kamyonet sürücüsü Öner yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaralılardan Özgiriş ve Kıran'ı Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, kamyonet sürücüsü Öner'i ise İzmir Katip Çelebi Üniversitesi  Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Özgiriş'in durumunun ağır olduğu öğrenilirken, kamyonet sürücüsü Öner kazadan sonra ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyonet Yayalara ve Otomobile Çarptı: 1'i Ağır 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak
    13:24 Niğde Valiliği TYP Programı ile 150 Kişi İşe Alacak

    Niğde Valiliği bünyesinde çalıştırılmak üzere TYP (Toplum Yararına Program) çerçevesinde 150 kişi alınacak. Başvurular başlamış olup son başvuru tarihi 18 Nisan 2024 Perşembe olarak belirlendi. İstihdam edilecek kişiler kura sonucu belirlenecek ve 29 Nisan - 29 Ekim 2024 tarihleri arasında 6 ay süreyle istihdam edilecek. Başvurular iskur.gov.tr, e-Devlet veya Alo 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek. Detaylı bilgi için https://esube.iskur.gov.tr/ adresi ziyaret edilebilir.

  • Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu
    13:22 Başkan Ahmet Akın ilk nikah sözünü tuttu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, seçim çalışmaları sırasında Kepsut'un Hotaşlar Mahallesi'nde yapılan sürpriz evlilik teklifine denk geldi. Elif Çalpan ve Umutcan Tuzcusan çiftine, 'Nikahınızı kıyacağım' sözü veren Başkan Ahmet Akın, hem sözünü tuttu hem de göreve geldikten sonra ilk nikahını kıydı.


Advertisement