Kamyonet, karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına böyle çarptı - Son Dakika
3.Sayfa

Kamyonet, karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına böyle çarptı

Isparta'da karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir kadına direksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet sürücüsü çarptı. Kadın ağır yaralanırken kamyonet sürücüsü olay yerinden kaçtı. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

15.09.2020 16:16  Güncelleme: 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'da yolun karşısına geçerken kamyonetin çarptığı A.A. adlı kadın, ağır yaralandı. Kamyonet sürücüsü kaza yerinden kaçarken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, pazar günü saat 19.00 sıralarında Bahçelievler Mahallesi 108. Cadde'de meydana geldi. Sürücüsünün adı açıklanmayan 32 PK 375 plakalı kamyonet, önce yolun karşısına geçmeye çalışan A.A. adlı kadına, ardından da park halindeki otomobile çarptı. Kazada A.A. ağır yaralandı, kamyonet sürücüsü ise kaçtı.

SÜRÜCÜ TESLİM OLDU

Kaza yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından A.A. hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Kaçan sürücü ise bir süre sonra emniyete giderek, teslim oldu.

Kamyonetin kadına çarptığı kaza anı kamerada

O ANLAR KAMERADA

Bu arada kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde kamyonetin A.A'ya çarptığı ve çevredeki vatandaşların yaralanan kadına müdahale ettiği görüldü.

Kamyonet, karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına böyle çarptı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Kamyonet, karşıdan karşıya geçmeye çalışan kadına böyle çarptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Sibel: yine sürücü suçlu. haberler hep böyle başlıyor. kamyonet veya araba çarptı. bir seferde yaya geçmemesi gereken yerden geçti diyin. Yada sağına soluna bakmadan yola daldı diyin. ama doğruları yazın. ölürsünüz 0 0 Yanıtla
  • engin: kadın nasıl cıktı öyle allah şifa versin şöförede sabır versin 0 0 Yanıtla

Advertisement