Kamyonetle Eşeğe, Çarptı: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Kamyonetle Eşeğe, Çarptı: 1 Ölü

Kamyonetle Eşeğe, Çarptı: 1 Ölü

Kontrolden çıkarak karşı yönden gelen otomobile çarptı.

17.07.2011 10:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi'nde 70 yaşındaki Ahmet Özdil yönetimindeki kamyonet, yola aniden çıkan eşeğe çarptıktan sonra kontrolden çıkarak karşı yönden gelen otomobile çarptı. Kazada, 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Kaza, dün saat 21. 00 sıralarında Cihanbeyli-Ankara Karayolu Tavşancalı Beldesi yakınlarında meydana geldi. Ahmet Özdil yönetimindeki 06 E 1461 plakalı kamyonet, yola aniden çıkan eşeğe çarptıktan sonra kontrolden çıkarak karşı yönden gelen 27 yaşındaki Mustafa Ciğer yönetimindeki 34 VT 7441 plakalı otomobile çarptı.

Kazada yaralanan kamyonet şoförü Ahmet Özdil, ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda öldü. Yanında bulunan Ayşe Özdil (31), Fatma Özdil, Sevciye Özdil Ağımış(40), Fatma Merve Nur Ağımış(13), Ahmet Muhammed Bünyamin Ağımış (14), diğer otomobil sürücüsü Mustafa Ciğer ile yanında bulunan Ayhan Türkoğlu Ciğer (43) ve Elvan Ciğer (13) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Kulu ile Cihanbeyli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ahmet Özdil'in cesedi de otopsi yapılmak üzere Kulu Devlet Hastanesi Morguna konuldu. Kazaya neden olan eşek de telef oldu. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. - Konya/ Cihanbeyli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyonetle Eşeğe, Çarptı: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement