Kan Davası Cinayeti Şüphelilerinden Biri Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kan Davası Cinayeti Şüphelilerinden Biri Yakalandı

Kan Davası Cinayeti Şüphelilerinden Biri Yakalandı

Erzurum’dan kan davası nedeniyle 26 yıl önce kaçarak Aydın’a yerleşen Bayram Aksoy’u öldürdükleri iddiasıyla aranan 3 cinayet zanlısından biri İstanbul’da yakalandı.

08.05.2014 21:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erzurum'dan kan davası nedeniyle 26 yıl önce kaçarak Aydın'a yerleşen Bayram Aksoy'u öldürdükleri iddiasıyla aranan 3 cinayet zanlısından biri İstanbul'da yakalandı.

Kan davası nedeniyle 26 yıl önce Erzurum'dan kaçarak Aydın'a yerleşen ve 6 yıl önce uğradığı silahlı saldırıdan hafif yaralı olarak kurtulan Bayram Aksoy (59), 2 Mayıs 2014 Cuma günü Efeler ilçesi Ata Mahallesi 691. Sokak'ta yürürken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Başına 14 el ateş edilerek öldürülen Aksoy'un katil zanlısı olduğu iddia edilen 3 şüphelinin eşkalleri, görgü tanıkları ve MOBESE kayıtlarından tespit edilmişti. Zanlıların kullandığı araç, olaydan 3 saat sonra Sultanhisar ilçesinde terkedilmiş olarak bulunmuştu. Kan davası cinayetini çözmek için oluşturulan 5 kişilik özel ekip, zanlıların kimliklerinin Ersin C. (31), R.Ç. ve A.Ç. olduğunu tespit etti. İstanbul Sultanbeyli'deki bir evde saklandığı tespit edilen Ersin C., düzenlenen operasyonla yakalanarak Aydın'a getirildi.

Aydın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan Ersin C., ifadesinin ardından Aydın Adliyesi'ne sevk edildi. Cinayetten önce Bayram Aksoy'u 2 gün boyunca takip ettiklerini itiraf eden Ersin C., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer cinayet zanlıları R.Ç. ve A.Ç'nin de yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kan Davası Cinayeti Şüphelilerinden Biri Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement