Kanada Autoshow 2015 Başladı - Son Dakika
Ekonomi

Kanada Autoshow 2015 Başladı

Antalya'da siyasi partilerin temsilcileri, Dokuma Fabrikası alanında incelemelerde bulundu.

13.02.2015 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da siyasi partilerin temsilcileri, Dokuma Fabrikası alanında incelemelerde bulundu.

Dokuma Çalışma Grubu'nun davetine, MHP İl Başkan Vekili Arif Sarıbaş, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Bozdemir, CHP Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kaçar, Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, Döşemealtı İlçe Başkanı Mahmut Akar, Konyaaltı İlçe Başkanı Mehmet Ali Palabıyık ve AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı temsilcileri katıldı.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Dokuma Fabrikası'nın hukuki durumu, varlıkları, alan büyüklüğü konusunda bilgi verdi. Dokumayla ilgili fikirleri almak istediklerini belirten Başkan Tütüncü, "Ortak aklın harekete geçirmek için burada yapılan çalışmaları Kepez Belediyesi Meclisi'ne getirelim ve bunu şehrin hafızasında yer almasını sağlayalım. Niyetimiz budur. İnşallah bunu el birliğiyle yapacağız" dedi.

Dokuma Fabrikası'nın belediyeye ait küçük bir park alanı olmadığını belirten Tütüncü, "Burası 488 bin metrekarelik alan. Antalya'da bir benzeri yok. Bu yüzden 'Dokuma Antalyalılarındır' diyoruz. 'Bu kararda Antalyalılar etkin olmalıdır' diyoruz. Bu anlamda siyasi partiler çok önemli bir temsil makamlarıdır. Bu yüzden sizleri davet ettik ve fikirlerinizi almak istedik" diye konuştu.

Toplantının ardından siyasi parti temsilcileri, alanla ilgili değerlendirmelerini yazılı olarak bildireceklerini açıkladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kanada Autoshow 2015 Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement