Kanal D'den Ayrılan Ahmet Hakan'ı Cübbeli Ahmet'in Bedduası mı Tuttu - Son Dakika
Magazin

Kanal D'den Ayrılan Ahmet Hakan'ı Cübbeli Ahmet'in Bedduası mı Tuttu

Demirören Grubu'nun Ahmet Hakan'ın Kanal D'deki görevine son vermesi sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Cübbeli Ahmet Hoca, "Darısı diğerlerinin başına" ifadesini kullandı.

28.04.2018 13:44  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D Ana Haber'i sunan Ahmet Hakan, görevinden ayrıldı. Hakan'ın yerine NTV'nin spikerlerinden Buket Aydın Baykal getirildi.

CÜBBELİ AHMET PAYLAŞIMDA BULUNDU

Ahmet Hakan'ın Kanal D'deki görevini bırakması sonrası kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü bir paylaşımda bulundu.

"DARISI DİĞERLERİNİN BAŞINA"

Umrede yaptıkları dualarla bazı kişileri havale ettiklerini ve bu dualar sonrası Ahmet Hakan'ın görevden ayrıldığı haberini aldıklarını belirten Cübbeli, "Mekke-i Mükerreme'den selamlar ve duâlar. Umrede yaptığımız duâlarda bazı kişileri Allâh'a havale etmiştik. Buradan duâlar ne çabuk kabul oluyor ki ertesi gün her hafta mutlaka bizimle alakalı bir haber yapmayı mârifet sanan Ahmet Hakan'ın Kanal D'den ayrıldığını işittik. Allah kendisine bir daha böyle bir imkan vermesin. Darısı diğerlerinin başına" ifadelerini kullandı.

Kanal D'den Ayrılan Ahmet Hakan'ı Cübbeli Ahmet'in Bedduası mı Tuttu

AHMET HAKAN NE DEMİŞTİ?

Ahmet Hakan, 13 Nisan'daki yazısında, Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün sosyal medyada olay yaratan "Şifa Ayetleri" isimli kitabına değinmişti. Kitabında, erkek cinsel organının uzaması ve iktidarsızlığın giderilmesi için 4 dua veren Cübbeli Ahmet ile ilgili Hakan, "Din ve dince kutsal sayılan değerleri aşağılamak bu değilse nedir Allah aşkına?" ifadesini kullanmıştı.

Kanal D\'den Ayrılan Ahmet Hakan\'ı Cübbeli Ahmet\'in Bedduası mı Tuttu

Son Dakika Magazin Kanal D'den Ayrılan Ahmet Hakan'ı Cübbeli Ahmet'in Bedduası mı Tuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • Ahmet İbrahim: Eyyy cübbeli her duan kabul oluyorsa patlat bir duada su Amerikalılara ve PKK'lılar a bu konularda kapansın. Ne dersin. Bizi bundan mahrum bırakma. Hadi görelim 15 5 Yanıtla
  • Yanmaz kefen : Zuppeli Ahmet hoca yanmaz kefen almayana da beddua eder 10 7 Yanıtla
  • TÜRK: AL AHMETİ VUR CÜPPELİYE 6 8 Yanıtla
    TÜRK: İpek havlama yorumumda defol 0 0
  • Hakan: Hacı dan, hocadan, karanlık geceden korkacaksın ))) 4 9 Yanıtla
  • karlione: üfle hocam 6 4 Yanıtla
  • abdülkadir: madem cübbelinin duaları bu kadar çabuk kabul oluyor, dünyayı yaşanılmaz kılanlara 7 yıldır surıyede yüzbinlerce günahsız yavruları kımyasallarla, varil bombalarıyla uçaklarla katledenlere niye beddua etmiyor.irakta, yemende,filistinde,afganistanda ki zalimlere beddua etse ya. 6 4 Yanıtla
  • Gavur ali : Hocaya ilişmeyin !!! Bedduası tutar, kurur gidersiniz!!! Hayır duasını almaya bakın. 7 2 Yanıtla
  • Zafer hakkın : Ne kadar din düşmanı kfr varsa toplanmış yorum yazmış 4 5 Yanıtla
  • kerem: Sayın cübbeli hocam Allah kimseye de Allah'ın adını kullanarak insanları sömürmeyi nasip etmesin uygunsuz vidyolarla da milletin diline dusurmesin degil mi. 3 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement