Kanal Kanal Kandil Programları - Son Dakika
Güncel

Kanal Kanal Kandil Programları

Kanal Kanal Kandil Programları

Televizyon kanalları Mevlit Kandil'i için özel programlar düzenledi.

23.01.2013 16:15  Güncelleme: 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hz. Muhammed'in Mevlid-i Şeriflerinin 1442. yıl dönümünün idrak edileceği bu manevi gecede kandil özel programlarının yer alacağı kanalları sizler için derledik.

İşte kanal kanal kandil programları:

TRT

Mübarek geceye özel "Mevlid Kandili" programı saat 19.10'da Mimar Sinan Camii'nden canlı yayınla yayınlanacak. Kandil programı aynı anda TRT 1 ve TRT Avaz ekranlarında olacak.

ATV

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Mevlit Kandili'nde atv ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

Hatipoğlu, bu mübarek gecede Peygamber efendimizin doğumu, farklılığı, özellikleri, günlük duaları hakkında bilgi verecek. Mevlit Kandili gecesinde hangi ibadetler yapılmalı, hangi dua okunmalı izleyicileriyle paylaşıyor. Nihat Hatipoğlu ile Kandil Özel" programında Hafız Mustafa Duman, Nizamettin Sevil Hoca ve ekibi de kasideleriyle yer alıyor.

Program, bu akşam saat 23.15'te ekranlara gelecek.

KANAL 7

Mevlid Kandili Özel yayını Fatih Camii'nden canlı olarak ekrana gelecek. Kanal 7'de canlı yayınlanacak Kandil Özel programı bu akşam saat 19.00'da ekrana gelecek.

Necmettin Nursaçan'ın duahanlığında Fatih Camii'nden canlı yayınla ekrana gelecek Mevlid Kandili Özel yayını insanları manevi bir atmosfere sokacak.

Hz. Muhammed'in doğum gecesi olan bu gecede, Kur'an-ı Kerim'den okunacak sureler, en güzel ilahiler ve mevlidler usta icracıların sesinden konuklara ve izleyenlere manevi bir gece yaşatacak.

SAMANYOLU TV

Mevlid Kandili, Samanyolu ekranlarında büyük bir coşkuyla kutlanacak. 1

609-1620 yılları arasında, Sultan Birinci Ahmed tarafından yaptırılan Sultanahmet Camii'nden canlı yayınlanacak olan Mevlid Kandili Özel programı, bu akşam saat 20.00'de Samanyolu Televizyonu'nda ekrana geliyor.

Açılış konuşmasını Fatih Müftüsü İrfan Üstündağ'ın yapacağı Mevlid Kandili Özel programı, 2012 Kuran'ı güzel okuma Türkiye birincisi Mücahid Dağdelen ve Sultanahmet Camii imamı İshak Kızılarslan'ın dinlemeye doyamayacağınız Kuran ziyafetiyle devam ediyor.

Program, ilahi grubu Ayasofya Hafızlar topluluğunun ruhları alıp farklı alemlere taşıyacağı ilahiler ve Muhammedi duygularla coşturacak dualarla taçlanıyor. Duaların semaya yükseleceği bu gecede Aziz Hardal'ın yorumlayacağı kasideler gönülleri coşturacak.

MEHTAP TV

Mehtap TV mübarek Mevlid Kandili'ni çok özel bir programla idrak ediyor. Dr. Ahmet Naina'nın muhteşem sesinden Kur'an tilaveti, Dr. Reşit Haylamaz'dan Allah resulü'nün (s.a.v.) hayatına ve rehberliğine dair mesajlar, Ertuğrul Erkişi'den tasavvuf ve ilahi konseri ve çocukların dilinden dualarla bu özel gece idrak edilecek.

"En kutlu doğum" programı Ankara Arena spor salonundan canlı yayınla çarşamba 19.30'da Mehtap TV'de olacak.

TVNET

Mevlid Kandili, bu yıl büyük bir coşkuyla saat 19.30'da Fatih Şehzadebaşı Camii'nden TVNET ekranlarına gelecek.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kanal Kanal Kandil Programları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement