Kanala düşen köpeği belediye ekipleri kurtardı - Son Dakika
Güncel

Kanala düşen köpeği belediye ekipleri kurtardı

Kanala düşen köpeği belediye ekipleri kurtardı Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi ekipleri, Hasanağa Köyü'nde kanala düşen bir köpeği, yaptığı çalışmayla kurtardı.

30.12.2021 12:58  Güncelleme: 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanala düşen köpeği belediye ekipleri kurtardı

MERSİN - Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi ekipleri, Hasanağa Köyü'nde kanala düşen bir köpeği, yaptığı çalışmayla kurtardı.

Hasanağa Köyünde yaşayan vatandaşlar, kanaldan köpek sesi duydu. Kendi imkanları ile köpeği kurtaramayan vatandaşlar, itfaiye ve Tarsus Belediyesi ekiplerinden yardım istedi. Kısa sürede hayvan ambulansı ile belirtilen adrese giden ekipler, merdivenle kanala indi. Kanala sıkışan köpek, yapılan başarılı çalışmayla bulunduğu yerden çıkarıldı. Kurtarılan köpek, Tarsus Belediyesi Veteriner İşler Müdürlüğü ekiplerince battaniyeye sarılarak, Tarsus Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezine götürülüp, tedaviye alındı.

Köpeğe ilk müdahaleyi yapan Tarsus Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi Veterineri, "Vatandaşlar köpek sesi duymuş, bizlere haber verildi. Biz Tarsus Belediyesi olarak hemen harekete geçip, hayvan ambulansımız ile patili dostumuzu Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezimize getirdik. Geldiğinde çok ıslak ve üşümüş bir haldeydi. Biz de hemen tedavisine başladık. Şimdi genel sağlık durumu iyi. Dostumuz burada iyileşene kadar güvende olacak" şeklinde konuştu.

Kanala düşen köpeği belediye ekipleri kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kanala düşen köpeği belediye ekipleri kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement