Antalya'da kanalda yüzenler yılanlara aldırmıyor - Son Dakika
Yaşam

Antalya'da kanalda yüzenler yılanlara aldırmıyor

Hava sıcaklığının 34 derece ölçüldüğü Antalya'da, yetişkinler, çocuklar tehlikeli ve yasak olmasına rağmen serinlemek için sulama kanalında serinledi. Kanalda sudan çıkarılan yılanı ise bir kişi önce boynuna, sonra koluna sardı.

12.07.2020 16:10  Güncelleme: 19:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hava sıcaklığının 34, hissedilenin ise 38 derece olduğu Antalya'da yetişkinler ve çocuklar, serinlemek için denizin yanı sıra, su kanallarını tercih ediyor. Kepez ilçesi Göksu Mahallesi'nde tehlikeli ve yasak olduğu halde sulama kanallarına girenler, yılanlarla birlikte ilginç görüntüler oluşturuyor.

YILANI BAŞINDAN TUTARAK DIŞARI ÇIKARDI

Sulama kanalına gelen çocuklar, derinliği 2-3 metreye kadar çıkan suda doyasıya eğlendi. Çocukları görüntüleyen DHA kamerası, bir yılanın sudan çıkarılışına da tanıklık etti. Sudaki yılanı yakalayan Veli Yeşilova, daha sonra hayvanı başından tutarak sudan çıkardı.

Kanalda yılanlara aldırmadan yüzüyorlar

DENİZ UZAK OLUNCA KANALI TERCİH ETTİLER

Yılanı yanındakilere gösteren Yeşilova, yaklaşık 1 metre boyundaki yılanı boynuna ve koluna doladı. Kanalda yüzenler bir süre yere koyup izledikleri yılanı daha sonra tekrar kanala bıraktı. Havanın sıcak, denizin ise uzak olmasından dolayı serinlemek için kanalı tercih ettiklerini söyleyen Veli Yeşilova, "Buradaki kişiler mahallemizin insanı. Birbirimizi tanıyoruz. Daha önce burası çok kirliydi. Yosun kaplıydı ama bir hafta önce belediye kepçeyle temizledi. Şimdi çok daha güzel oldu" dedi.

Kanalda yılanlara aldırmadan yüzüyorlar

"BURASI TEHLİKELİ ANCAK DERİN OLMADIĞI İÇİN GİRİYORUZ"

Ali Satılmış ise denizin uzak olmasından dolayı buraya yüzmeye geldiklerini belirterek, "Belediyeden buraya rampa yapmasını istiyoruz. Bizim için değil, çocuklar için istiyoruz. Allah korusun boğulurlar falan. Burası tehlikeli ancak derin olmadığı için giriyoruz" diye konuştu.

Kanalda yılanlara aldırmadan yüzüyorlar
Antalya\'da kanalda yüzenler yılanlara aldırmıyor
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Antalya'da kanalda yüzenler yılanlara aldırmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • BTS: CİNGEN BUNLAR 0 0 Yanıtla
  • abo: tiplere bakkkkk 0 0 Yanıtla
  • CLC: Öldürmeseydin yılanı niye öldürüyorsun! 0 0 Yanıtla
  • hasmaksan: yılanada...rahat..yok..derede 0 0 Yanıtla

Advertisement