Kandıra Yolundaki Kaza; 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kandıra Yolundaki Kaza; 1 Ölü, 2 Yaralı

Kandıra Yolundaki Kaza; 1 Ölü, 2 Yaralı

Kocaeli bölgesinde trafik kazalarının en yoğun olduğu güzergahlardan biri olan İzmit-Kandıra Yolunda dün gece kamyonla çarpışan otomobilde 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

24.10.2015 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli bölgesinde trafik kazalarının en yoğun olduğu güzergahlardan biri olan İzmit- Kandıra Yolunda dün gece kamyonla çarpışan otomobilde 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden 16 yaşındaki Sümeyye Öztürk'ün ise sosyal paylaşım sitesinde kazadan bir süre önce "Zamanı geldiğinde ölecek olan benim. Bırakın hayatımı istediğim gibi yaşayayım" şeklindeki paylaşımı dikkat çekti.

Kaza İzmit-Kandıra Yolunun Kandıra F Tipi Cezaevi yakınlarında meydana geldi. Kandıra'dan İzmit istikametine gelmekte olan İsmet Türk yönetimindeki 41 AS 358 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Necmi Ünlütürk yönetimindeki 54 TD 155 plakalı kanyonla çarpıştı. Kazada sürücü İsmet Türk ve aynı araçta bulunan kızı Gizem Türk ile Sümeyye Öztürk sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çabalarıyla araçtan çıkarılan yaralılardan Sümeyye Öztürk bir süre sonra hayatını kaybetti. Diğer 2 yaralı ise hastaneye kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden ve sürücünün baldızının kızı olan Sümeyye Öztürk'ün, Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'ndeki Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi olduğu anlaşıldı. Bu arada Sümeyye Öztürk'ün sosyal medya hesabında bir süre önce "Zamanı geldiğinde ölecek olan benim. Bırakın hayatımı istediğim gibi yaşayayım" diye paylaşımda bulunduğu dikkat çekti. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kandıra Yolundaki Kaza; 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement