Tottenham'lı Kane: Beşiktaş Üstün Taraftı - Son Dakika
Spor

Tottenham'lı Kane: Beşiktaş Üstün Taraftı

Tottenham\'lı Kane: Beşiktaş Üstün Taraftı

UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham'ın tek golünü atan Harry Kane, "Beşiktaş bizden daha iyi futbol oynadı. Hugo sayesinde 1 puan aldık." dedi.

03.10.2014 11:34  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi'nde Tottenham'ın tek golünü atan Harry Kane, Beşiktaş'ın üstün taraf olduğunu ifade ederek, kendi takımının performansını eleştirdi.

Kane, "Gol atmak her zaman iyidir ama bugün kazanmak istiyorduk ve son dakika penaltısıyla bunu başaramadığımız için hayal kırıklığı yaşıyoruz. Önümüze bakmalı ve bir sonraki maçı düşünmeliyiz" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ ÜSTÜN TARAFTI, HERKES GÖRDÜ"

Siyah-beyazlı takıma hakkını veren İngiliz oyuncu, "Beşiktaş üstün taraftı açıkçası, herkes gördü bunu. Şampiyonlar Ligi'nden şanssız şekilde buraya geldiler. Bir çok da şans buldular ama Hugo dünya klasında bir kaleci ve bugün çok iyi kurtarışlar yaptı" ifadelerini kullandı.

"GENEL PERFORMANSIMIZ HAYAL KIRIKLIĞIYDI"

Takım performanslarının iyi olmadığını söyleyen 21 yaşındaki futbolcu, "Ne zaman bir şans bulsam etkileyici bir şeyler yapmak ve gol atmak istiyorum; bugün bunu yaptım ama genel olarak perfomansımız hayal kırıklığıydı. Bu sonucu geride bırakarak yolumuza devam etmeliyiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Tottenham'lı Kane: Beşiktaş Üstün Taraftı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement