Kanepede nakış yapıyordu, üzerine tavan düştü! - Son Dakika
3.Sayfa

Kanepede nakış yapıyordu, üzerine tavan düştü!

Antalya'da yaşanan olayda, evin içinde nakış işleyen Müzeyyen Taş isimli kadının üzerine bir anda evin tavan parçaları düşmeye başladı. Ne olduğunu anlayamayan talihsiz kadın, başından aldığı üst üste darbeyle yere yığıldı. Yaralı kadın çok geçmeden komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı.

10.05.2021 11:53  Güncelleme: 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez ilçesi Orhan Veli Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı bir apartmanın 3. katında meydana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, evde eşi ile birlikte yaşayan Müzeyyen Taş (50), salonda bulunan kanepede nakış işi ile uğraşmaya başladı. Bu sırada yaşlı kadının üzerine tavan kısmının alt sıva tabakası bir anda düştü.

Kanepede nakış yapan kadının üzerine evin tavanı düştü

İMDADINA KOCASI YETİŞTİ

Yaşlı kadının yardımına kocası yetişti. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri yaralı kadına ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. Kafasına aldığı darbeler ile yaralanan kadın, kontrol amacıyla özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kanepede nakış yapan kadının üzerine evin tavanı düştü

KOMŞULARI YARDIMA GELDİ

Olay sonrası ailenin yardımına ise komşuları koştu. Düşme sonucu etrafa yayılan moloz parçaları komşular tarafından toplandı.

Kanepede nakış yapan kadının üzerine evin tavanı düştü

DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞ

Yaşanan dehşet anlarını anlatan bir komşu, "Dikiş dikerken tavan birden üstüne düşmüş. Kafasında kanaması var. Şu an durumu iyi. Aynı binada bu bir kişinin başına daha geldi" ifadelerine yer verdi. Öte yandan, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kanepede nakış yapan kadının üzerine evin tavanı düştü
Kanepede nakış yapıyordu, üzerine tavan düştü!
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kanepede nakış yapıyordu, üzerine tavan düştü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Kepezli: Belediyenin ruhsatsız izinsiz plansız kaçak binaları oy derdine hibe edilen göz yummalarin sonucu yapılan icraatlar mahsul vermeye başladı.Allahtan burda yer sallanmiyor.burakin binaları belediyenin gece kondusu bile yıkılır. 6 0 Yanıtla
  • Hoca: Ne günah isledin tövbe et 0 1 Yanıtla
  • Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı
    11:49 Mersin'de aranan şahıslara şafak operasyonu: 78 gözaltı

    Mersin'de çeşitli suçlardan aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen şafak operasyonunda 78 kişi gözaltına alındı. Operasyon, dolandırıcılık, yaralama, hakaret, hırsızlık ve tehdit gibi suçlardan aranan şahısların yakalanması amacıyla düzenlendi. Gözaltına alınan şahıslarla ilgili işlemler devam ediyor.

  • Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi
    11:38 Aydın'da bir okulda tavuklu pilav zehirlenmesi

    Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Mustafa Kiriş Ortaokulu'nda yapılan etkinlikte yedikleri tavuklu pilavdan zehirlenen 49 öğrenciden 45'i taburcu edildi. Öğrenciler, fenalaşınca hastaneye kaldırıldı ve polis olayla ilgili inceleme başlattı. Aydın Valiliği ise okullara ikinci bir emre kadar etkinlik düzenlememe talimatı verdi.

  • Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi
    11:38 Samsun'un Yakakent ilçesinde silah ve mermi ele geçirildi

    Samsun'un Yakakent ilçesinde bir ikamette yapılan operasyonda, 2 adet silah ve mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız tabanca, tabanca şarjörü, 195 tabanca fişeği, kurusıkı tabanca ve 25 kurusıkı tabanca fişeği bulunan olayla ilgili bir kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Geceyi Aydınlattı
    11:32 Denizli'de Samanlıkta Çıkan Yangın Geceyi Aydınlattı

    Denizli'nin Sarayköy ilçesinde meydana gelen yangında samanlık alev aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınırken can kaybı yaşanmadı. Ancak yangın sonucunda maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ise itfaiye ekiplerinin yapacağı çalışmaların ardından belirlenecek. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement