Kankanı Al da Gel' Baskını: 20 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Kankanı Al da Gel' Baskını: 20 Gözaltı

Kankanı Al da Gel\' Baskını: 20 Gözaltı

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bazı masaj salonlarında "Kankanı da al gel" şifresi kullanılarak fuhuşa aracılık ve yer temini ettikleri iddiasıyla 11'i kadın 20 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

16.07.2018 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bazı masaj salonlarında "Kankanı da al gel" şifresi kullanılarak fuhuşa aracılık ve yer temini ettikleri iddiasıyla 11'i kadın 20 kişi polis ekiplerince gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ilçe merkezindeki yaklaşık 3 ay süren takip sonucu 13 masaj salonunda fuhuş yaptırıldığını belirledi. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 115 personel ile adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Ekipler, 11'i kadın 20 kişiyi gözaltına alınırken, 3 şüphelinin firarda olduğu ve arandığı öğrenildi. İş yerlerinde yapılan aramalarda cinsel gücü arttırıcı ilaçlar, 2 adet pompalı tüfek ile 1 adet tabanca da ele geçirildi. Masaj salonlarda çalıştırılan 4 yabancı uyruklu, 59 kadının da ifadesine başvuruldu. İnternet üzerinden yapılan duyurularda 'Kankanı da al gel' gibi şifreli sözlerin kullandığı öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

(Murat Yalçın/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kankanı Al da Gel' Baskını: 20 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement