Kanlı Düğün" Sapanca'da Sahnelendi - Son Dakika
Güncel

Kanlı Düğün" Sapanca'da Sahnelendi

"Kanlı Düğün" isimli tiyatro oyunu, Sapanca Sanat, Tarih, Kültür ve Turizm Derneği (SAKÜT) tarafından Sapanca'da sahnelendi.

08.11.2017 10:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Kanlı Düğün" isimli tiyatro oyunu, Sapanca Sanat, Tarih, Kültür ve Turizm Derneği (SAKÜT) tarafından Sapanca'da sahnelendi.

İspanyol şair ve oyun yazarı Federico Garcia Lorca'nın kaleme aldığı eser, Sapanca'da tiyatro çalışmalarını başlatan merhum sinema sanatçısı Mustafa Suphi'nin anısına düzenlenen özel programla seyirciyle buluştu.

Cemal Karaağaç'ın yönetiminde Sakarya Üniversitesi Sapanca Turizm Fakültesi Salonunda sahnelenen oyunda, Ahmet Enes Gümüş, Ebru Halitoğulları, Ebru Medet, Ekrem Pehlivanoğlu, Erdem Çayan, Eslem Sezgin, Fulya Akın Yılmaz, Gamzenur Şen, Hüma Hande Macaroğlu, Murat Cicioğlu, Selim Bölük, Serap Anınmış, Yasemin Metin ve Yeliz Durmuşoğlu rol aldı.

Sahne amirliğini Hasan Fehmi Çorbacıoğlu'un yaptığı oyunun ışık ve müzikleri ise Tuğba Karakuş ve Çağrı Turgay Ustaoğlu tarafından hazırlandı.

Tutkulu bir aşk, küllenmiş bir kan davası ve toplum baskısının trajik anlatımının sahnelendiği iki perdelik oyun, izleyicilerce beğeniyle karşılandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kanlı Düğün' Sapanca'da Sahnelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement