Kanser Olan Annesine Yardım İçin Foo Fighters Stüdyosunu Kiralıyor - Son Dakika
Teknoloji

Kanser Olan Annesine Yardım İçin Foo Fighters Stüdyosunu Kiralıyor

Kanser Olan Annesine Yardım İçin Foo Fighters Stüdyosunu Kiralıyor

2 gün, güzel şarkıların kaydedilmesi için yeterli bir süre.

19.02.2015 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Şimdiye kadar Ebay üzerinde satışa sunulan veya açık artırması yapılan birçok ürün ve proje hakkında haberler yaptık. Şimdi yaptığımız haber de muhtemelen bunlar arasında en anlamlı olanlardan bir tanesi.


Studio 606, yani Dave Grohl'un ünlü rock grubu Foo Fighters'ın özel stüdyosu, iyi bir amaca hizmet etmek üzere 2 günlüğüne kiraya verilmek isteniyor ve bunun için de Ebay'de bir bağış süreci başlatıldı. Şu an 36 teklif sonucunda 11 bin dolara ulaşıldı ve sürecin sona ermesine daha 4 gün var.


Peki ama amaç ne?


Studio 606'nın yöneticisi olan Scott Parker'ın annesi kanserle mücadele ediyor ve Parker da buradan gelecek gelirle annesinin tedavi sürecine katkıda bulunarak onun sağlığına geri kavuşmasını amaçlıyor.


En yüksek teklifi veren kişi, bu stüdyoda 2 gün boyunca kayıtlar gerçekleştirme imkanına sahip olacak ve gitarlar haricinde bu stüdyodaki hemen her şeyi kullanabilecek. 2 günde birçok güzel şarkı, en yüksek kayıt kalitesinde kaydedilebilir. "Bu süre kısa mı acaba?" diye merak edenlere de Black Sabbath'ın yıllar önce bir günde kayıtlar yaptığını, ertesi gün de miks aşamasına geçiş yaptığını örnek olarak veriyor.


Umarız bu çalışma olumlu sonuç verir ve herkes mutlu olur. İlgili Ebay sayfası için buraya bakabilirsiniz.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Kanser Olan Annesine Yardım İçin Foo Fighters Stüdyosunu Kiralıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement