Kanser Oldu Bunalıma Girdi, Eşi ve Oğlunu Öldürüp İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Kanser Oldu Bunalıma Girdi, Eşi ve Oğlunu Öldürüp İntihar Etti

Kanser Oldu Bunalıma Girdi, Eşi ve Oğlunu Öldürüp İntihar Etti

Denizli'de inşaat yüksek mühendisi, eski İl Genel meclisi üyesi 59 yaşındaki Mehmet İhsan Elyas, yakalandığı prostat kanserinin tedavisinden sonra bunalıma girip 37 yıllık eşi Ümmühan Aysun Elyas ile büyük oğlu Ahmet Sait Elyas'ı uyurken...

24.08.2012 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de inşaat yüksek mühendisi, eski İl Genel meclisi üyesi 59 yaşındaki Mehmet İhsan Elyas, yakalandığı prostat kanserinin tedavisinden sonra bunalıma girip 37 yıllık eşi Ümmühan Aysun Elyas ile büyük oğlu Ahmet Sait Elyas'ı uyurken başlarından tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar etti. Olay, Ahmet Sait Elyas'ın eşi Nafiye Elyas'ın, kocasına ulaşamaması üzerine merak edip yardım istediği komşuyla camı kırarak eve girmesi üzerine ortaya çıktı. Mehmet İhsan Elyas'ın imam nikahlı bir eşinin daha olduğu, yıllardır süren bu ilişki yüzünden eşi ve çocuklarıyla sık sık tartışmalar yaşandığı öne sürüldü.

Denizli'de şok yaratan olay, dün saat 20.00 sıralarında ortaya çıktı. Bir bankada çalışan Nafiye Akbay Elyas (32), babası hasta olduğu için ziyarete giden eşi Ahmet Sait Elyas'a (35) telefonla ulaşamayınca, kayınpederi Mehmet İhsan Elyas'ın Cankurtaran Mahallesi Atatürk Caddesi 1028 Sokak'taki iki katlı müstakil evine gitti. Zile basıp cevap alamayan Nafiye Akbay Elyas, komşuları Ali Sevim'den yardım istedi. Ali Sevim'le camı kırıp içeri giren Nafiye Akbay Elyas, serbest ticaret yapan eşi Ahmet Sait Elyas, kayınpederi Mehmet İhsan Elyas ve kayınvalidesi Ümmühan Aysun Elyas'ın (55) cansız bedenleriyle karşılaştı.

2 AY ÖNCE PROSTAT KANSERİ AMELİYATI OLMUŞ

Sinir krizi geçiren Nafiye Akbay Elyas'ın, komşusu jandarmayı aradı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri evdeki üç kişinin de öldüğünü tespit ederken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. İlk incelemede 1994-1999 yılları arasında Doğru Yol Partisi'nden Denizli İl Genel Meclisi üyeliği yapan inşaat yüksek mühendisi Mehmet İhsan Elyas'ın göğsünden, Aysun Ümmühan Elyas ve Ahmet Sait Elyas'ın enselerinden birer kurşunla vurulduğu belirledi. Prostat kanserine yakalanan ve iki ay önce ameliyat olduğu belirlenen Mehmet İhsan Elyas'ın cinnet geçirerek bir gece önce saat 02.30 sıralarında eşi Ümmühan Aysun Elyas ve oğlu Ahmet Sait Elyas'ı enselerinden tabancayla vurduktan sonra, göğsüne ateş ederek yaşamına son verdiği belirlendi.

BABASI İNTİHAR ETMESİN DİYE YANINDA KALIYORMUŞ

Eşini ve oğlunu öldürüp intihar eden Mehmet İhsan Elyas'ın, prostat kanseri ameliyatı olduktan sonra kullandığı ilaçların da etkisiyle bunalıma girdiği, iki gün önce de fazla miktarda ilaç içip intihara kalkıştığı, ambulansla hastaneye kaldırılıp, bir gün kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildiği belirtildi. Eşinin cansız bedeniyle karşılaşan Nafiye Akbay Elyas, işletme mezunu olan ve bir süre bankada çalıştıktan sonra serbest ticaret yapmaya başlayan eşi Ahmet Sait Elyas'ın, babasının intihar girişiminden dolayı duyduğu endişe yüzünden anne- babasının evine gelip yanlarında kaldığını söyledi. Ahmet Sait Elyas'ın, olay gecesi de babasının tavırlarından endişe ettiği bu yüzden yattığı odanın kapısını kilitlediği, ancak cinnet geçiren babanın balkondan içeri girerek oğlunu öldürdüğü belirlendi.

İMAM NİKAHLI 2'NCİ EŞ

Savcılık soruşturmasının ardından cenazeler otopsi için Pamukkale Üniversitesi Morgu'na kaldırılırken, Mehmet İhsan Elyas'ın imam nikahlı bir eşinin daha olduğu, yıllardır süren bu ilişki yüzünden eşi ve çocuklarıyla sık sık tartışmalar yaşandığı kaydedildi. Babasının kurşunuyla can veren Ahmet Sait Elyas'ın bu yüzden babasıyla dargın olduğu, 4 ay önce barıştığı belirtildi. Denizli'de minibüscülük yapan küçük oğlu Fatih Elyas'ın ise iki ay önce evlendiği, baba Mehmet İhsan Elyas'ın evliliği onaylamadığı için düğüne gitmediği belirtildi.

KOMŞULARIYLA DA ARASI AÇIKMIŞ

İnşaat yüksek mühendisi Mehmet İhsan Elyas'ın komşularıyla da arasının iyi olmadığı, kimseyi misafir kabul etmediği, özellikle prostat kanseri olduktan sonra, bir çok kişiyle bağını kopardığı öne sürüldü. Mehmet İhsan Elyas, eşi ve oğlunun cenazelerinin, Pazar günü Tavas İlçesi'nde toprağa verileceği bildirildi.

ONB(İÖ/COŞ) - Denizli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kanser Oldu Bunalıma Girdi, Eşi ve Oğlunu Öldürüp İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement