Kanser tedavisi gören Canan Ergüder, hastane odasında poz verdi - Son Dakika
Magazin

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder, hastane odasında poz verdi

Bir süredir meme kanseriyle mücadele eden başarılı oyuncu Canan Ergüder'in kemoterapi tedavisi devam ediyor. Saçları döküldüğü için peruk takan Ergüder, "Saçsız halime alıştım" notuyla Instagram hesabından yaptığı paylaşımda hem son imajını gösterdi hem de sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

06.05.2021 13:21  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Star TV ekranlarında yayınlanan Menajerimi Ara dizisinin başrol oyuncularından Canan Ergüder, geçtiğimiz aylarda meme kanserine yakalandığını açıkladı. Tedavi olmak için diziden ayrılan evli ve bir çocuk annesi Ergüder, hastane odasından ilk paylaşımını da yaptı.

"BEN İYİYİM, SAÇLARIMA ALIŞTIM"

Tedavi gördüğü için saçları dökülen Canan Ergüder, paylaşımına "Soranınız çok. Küçük bir updat (güncelleme) vereyim dedim. 3. Kemoterapi biter. Daha var ama ben iyiyim. Yeni saçsız halime ve saçlarıma alıştım. Her şey yolunda. Daha da başka tiplerimle ileride karşılaşırsınız diye düşünüyorum. Herkese sevgiler" notunu düştü.

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder, saçlarını kısacık kestirdi

KANSER TEŞHİSİNDEN SONRA AMELİYAT OLDU

Meme kanserine yakalandığı ortaya çıkınca 6 Nisan'da Instagram hesabından sağlık durumu hakkında bilgi veren Canan Ergüder, "Çok sevgili arkadaşlarım ve beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım... Niyetim sizlere Menajerimi Ara'da oynayacağım son bölümde yazmaktı ama haberler size bundan önce ulaşmış bulundu. Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası Menajerimi Ara ekibine gönderdiğim fotoğraf. Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi. İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum.

Merak etmeyin, iyileşeceğim. Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 bölüm daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit. Bu süreçte beni yalnız bırakmayan, her an destek olan canım aileme, canım Menajerimi Ara dizi ekip arkadaşlarıma, Star TV'ye ve elbette ne karar alırsam alayım hep arkamda olduğunu hissettiren Ay Yapım a çok teşekkür ederim" demişti.

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder, saçlarını kısacık kestirdi

BAŞROL OYNADIĞI DİZİYE VEDA ETTİ

Tedavisi ve işini bir süre aynı anda yürüten oyuncu, Menajerimi Ara'nın 25 Nisan Pazar akşamı yayınlanan 35. bölümüyle diziye veda etmişti.

Kanser tedavisi gören Canan Ergüder, saçlarını kısacık kestirdi
Kanser tedavisi gören Canan Ergüder, saçlarını kısacık kestirdi
Kanser tedavisi gören Canan Ergüder, saçlarını kısacık kestirdi
Kanser tedavisi gören Canan Ergüder, hastane odasında poz verdi

Son Dakika Magazin Kanser tedavisi gören Canan Ergüder, hastane odasında poz verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • cankan: ALLAH tüm hastalarımıza şifa versin inşllah Canan hanımıda yakın zamanda çocuğu olmuştu ALLAHIM çocuğuna ve sevdiklerine bağışlasın inşallah 17 1 Yanıtla
  • Zarife : Şafi adıyla ALLAHim şifa nasip etsin.Rabbim çocuğuna bağışlasın.dualarim sizinle 10 0 Yanıtla
  • Metin : Ya Rabbi bu güzel insana şifa ver ve hasta olan tüm kardeşlerimize hastalık bırakmayacak şekilde, Hz Muhammede olan sevginle sar ey merhametlilerin em merhametlisi Amin 6 0 Yanıtla
  • fazkebutik: allah acil şifa versın inşallah 5 0 Yanıtla

Advertisement